Σάββατο, 06 Μάιος 2023 15:01

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Ζευγάρωσε τις νίκες του το ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από τον

Τις νίκες του ζευγάρωσε το ΚΤΕΛ, που την Πέμπτη το βράδυ κέρδισε με 4-2 την Estrada στον 5ο ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Αθληση για όλους”.

Η επικράτηση δεν ήταν εύκολη αφού ο αντίπαλος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, παρότι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε με 11 παίκτες. Αυτό φαίνεται και από το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, όπου το ΚΤΕΛ, ήταν μπροστά με 3-2. Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε με αυτό το σκορ μέχρι το τέλος σχεδόν, αφού δύο λεπτά πριν την εκπνοή, ο Αθανασόπουλος, που είχε μπει ως αλλαγή, σημείωσε το 4ο γκολ για τους τυπικά φιλοξενούμενους.
Μόλις στο 6ο λεπτό ο Γ. Στασινόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 12’ από σέντρα του Σκαφιδά, ο Εμμανουήλ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-2. Αμεση ήταν η απάντηση της Estrada, καθώς ένα λεπτό μετά από πάσα του Χόχολη, ο Μαργιόλης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2. Στο 30’ ο Γ. Στασινόπουλος με μακρινό σουτ έκανε το 1-3 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 39’ από πάσα του Χόχολη ο Παπαγεωργόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε εκ νέου, κάνοντας το 2-3. Στο 78’ ο Αθανασόπουλος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για να πετύχει έτσι το τελικό 2-4.
Στο 35’ ο Σταματόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή όμως η μπάλα βρήκε αρχικά στο οριζόντιο και στη συνέχεια στο κάθετο δοκάρι και έφυγε πλάγια, χωρίς να μπορέσει κάποιος συμπαίκτης τους να απειλήσει την εστία του Γεωργόπουλου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς διαιτητές τους Ν. Σκόρδο, Σπ. Κορομηλά.
ESTRADA: Γεωργόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μαργιόλης, Χόχολης, Στίβας, Παύλου, Χριστόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Λάππας, Τράντας, Λύρας.
ΚΤΕΛ: Τσιγαρίδης, Καδάς (53’ Αθανασόπουλος), Σταματόπουλος, Καμπουγέρης, Κ. Στασινόπουλος, Καράμπελας, Μπόρας, Καλογερόπουλος (65’ Δωδέκατος), Γ. Στασινόπουλος (53’ Μέντζας), Εμμανουήλ, Σκαφιδάς (65’ Ζαγαρέλος).