Τετάρτη, 10 Μάιος 2023 11:23

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πισωγύρισμα η ήττα και η εμφάνιση με Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον

 

Πισωγύρισμα σε σχέση με την καλή εικόνα του τελευταίου διμήνου με τον Ιλτσο Γκεοργκιόσκι στον πάγκο της, ήταν για την Καλαμάτα η εντός έδρας ήττα της Δευτέρας από το Αιγάλεω.

Και βέβαια όχι μόνο η ήττα αλλά και η τραγική εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που πριν λίγες ημέρες είχε χάσει στην έδρα της από την υποβιβασμένη Επισκοπή και μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες!
Αυτό το Αιγάλεω με τις περιορισμένες αγωνιστικές δυνατότητες, η Καλαμάτα το “ανέστησε” και το έκανε να φαίνεται ομάδα της πρώτης εξάδας.
Ο κ. Γκεοργκιόσκι στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα, μίλησε για την χειρότερη εμφάνιση από τότε που είναι αυτός στον πάγκο και πρόσθεσε πως “δεν τρέχαμε πολύ”. Το ζητούμενο είναι γιατί οι παίκτες της Καλαμάτας δεν έτρεχαν πολύ, γιατί έδειχναν σαν να κάνουν αγγαρεία στο γήπεδο και σαν να είναι ήδη σε διακοπές; Ευθύνη γι’ αυτό έχει και ο προπονητής που δεν έχει πείσει τους παίκτες πως πρέπει να τα δίνουν όλα στα ματς που απομένουν, παρότι η χρονιά είναι αποτυχημένη.
Κάθε ένας στις έξι αγωνιστικές που απομένουν κρίνεται και η κάθε εμφάνιση θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν εν όψει της επόμενης χρονιάς.
Η προχθεσινή εμφάνιση αρκετών παικτών ήταν “καμπανάκι” για τη νέα σεζόν.

Πίκρα στον κόσμο

Και φυσικά αυτή η ήττα “πείραξε” πολύ τους φιλάθλους της Καλαμάτας, μιας και υπάρχει αυτή η χρόνια αντιπαλότητα με το Αιγάλεω και περίμεναν μια νίκη με καλή εμφάνιση. Ετσι στο τέλος του αγώνα ήταν απόλυτα δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες προς διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.
Σημειωτέον πως αυτή ήταν η τρίτη εντός έδρας ήττα της Καλαμάτας τη φετινή σεζόν, μετά από αυτές με Ηλιούπολη και Κηφισιά.

Το πρόστιμο με Κηφισιά...

Τότε μετά την ήττα με Κηφισιά η διοίκηση εντελώς αψυχολόγητα είχε επιβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ στους παίκτες, τόσο για την ήττα όσο και για την κακή εμφάνιση. Τότε έπρεπε να μπει το πρόστιμο όταν έπαιζες απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ή τώρα, που η ήττα ήρθε απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα;

Το Σάββατο στον Ταύρο με ΠΑΟ Ρουφ

Επόμενος αγώνας για την “Μαύρη Θύελλα” είναι το προσεχές Σάββατο στον Ταύρο απέναντι στον αδύναμο ΠΑΟ Ρουφ.
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Super League 2 που θα διεξαχθεί σε τέσσερις δόσεις:
Παρασκευή 12/5
ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Απόλλων Σμύρνης (15:15)
Σάββατο 13/5
ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Καλλιθέα - Επισκοπή (16:00)
Σ. ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΠΑΟ Ρουφ - Καλαμάτα (16:00)
Κυριακή 14/5
Π. ΣΑΛΠΕΑΣ, Προοδευτική – Χανιά (16:00)
Δευτέρα 15/5
Ι. ΖΗΡΙΝΗΣ, Κηφισιά – Ολυμπιακός ΣΦΠ Β (15:15)
ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ, ΟΦ Ιεράπετρας - Παναχαϊκή (15:00)
Ρεπό: Διαγόρας».