Τετάρτη, 10 Μάιος 2023 12:33

ΕΡΑΝΗ: Αντίπαλος και ο Παναιγιάλειος στα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον

Ο Παναιγιάλειος θα είναι ο τελευταίος αντίπαλος της Εράνης στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Η ιστορική ομάδα του Αιγίου κατέκτησε τον τίτλο στην ΕΠΣ Αχαϊας και μαζί με τον ΠΑΟ Βάρδας από την Ηλεία, θα είναι φαινομενικά οι δύο πιο δυνατοί αντίπαλοι της Εράνης.

Η Εράνη θα παίξει στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο στην 3η αγωνιστική των μπαράζ και την προτελευταία θα υποδεχθεί στα Φιλιατρά τον ΠΑΟ Βάρδας.
Να θυμίσουμε πως από τις επτά ομάδες του ομίλου, την άνοδο στην τρίτη κατηγορία θα πάρουν οι τρεις πρώτες της βαθμολογίας.

Το μυαλό στον Αμυκλιακό

Οι “πράσινοι” προετοιμάζονται για τους αγώνες μπαράζ, με την πρεμιέρα να είναι αυτή την Κυριακή απέναντι στον πρωταθλητή Λακωνίας Αμυκλιακό εκτός έδρας.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπάρτης,
με την διοίκηση της Εράνης να βάζει λεωφορείο για όσους φίλους της ομάδας θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο
6986743033.

Ανακοίνωση της διοίκησης

Τέλος, η διοίκησης της φιλιατρινής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή της λήξης του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής Μεσσηνίας, στην οποία αναφέρει:
"Με αφορμή την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, η οικογένεια της Εράνης αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει όσους συλλόγους συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας, την διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Μεσσηνίας και τους άρχοντες των αγώνων που διαιτήτευσαν τα φετινά παιχνίδια σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Μπροστά μας έχουμε το πιο κομβικό κομμάτι, αυτό των μπαράζ ανόδου και σε αυτή την ιστορική στιγμή καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της Μεσσηνίας να στηρίξει την προσπάθεια μας, γεμίζοντας το γήπεδο των Φιλιατρών και ενώνοντας τις φωνές μας για το όνειρο της Γ’ Εθνικής".