Τετάρτη, 10 Μάιος 2023 14:39

Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ: Κρέμασε τα γάντια του ο Φώτης Μίντζηρας

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από τρεις δεκαετίες στα τοπικά γήπεδα ο Φώτης Μίντζηρας αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Σε ηλικία 44 χρονών ο Μίντζηρας κρέμασε τα γάντια του και ο Α.Ο. Μεθώνης, η ομάδα που πέρασε 20 και πλέον χρόνια φορώντας τη φανέλα της, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του. Τελευταίος αγώνας του Φώτη Μίντζηρα ήταν την περασμένη Τετάρτη απέναντι στον Τέλλο Αγρα, όταν μπήκε αλλαγή στο 87’ στη θέση του 15χρονου γιου του Παναγιώτη, ο οποίος έχει πάρει την σκυτάλη από τον πατέρα του!
Η ανακοίνωση του ΑΟΜ αναφέρει:
“1994 – 2023: 3 δεκαετίες Μίντζηρας
Μετά από τρεις δεκαετίες κάτω από τα δοκάρια, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον τερματοφύλακα μας Φώτη Μίντζηρα που «κρέμασε τα γάντια του» στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Α.Ο. Μεθώνης, κλείνοντας την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Α’ τοπικής και την αυλαία της πορείας του Φώτη στα γήπεδα.
Ο Φώτης όντας υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή, κόσμησε τα γήπεδα του Νομού ενώ υπηρέτησε και υπερασπίστηκε την εστία του Α.Ο Μεθώνης για περισσότερα από 20 χρόνια με ενδιάμεσες στάσεις τις ομάδες του Τσικλητήρα Πύλου και του Παπαφλέσσα Χώρας στις οποίες επίσης προσέφερε τα μέγιστα.
Ο Α.Ο Μεθώνης θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας, στις νέες γενιές αθλητών κι εν γένει στο ίδιο το άθλημα!”.