Τετάρτη, 10 Μάιος 2023 17:38

«Δένει» Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός μέχρι το 2027!

Γράφτηκε από τον

Δένει τον Φώτη Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός, με τον διεθνή επιθετικό να είναι ήδη στην ΠΑΕ υπογράφοντας νέο τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές!

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2027!
Η επέκταση συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού, με σημαντική αύξηση των αποδοχών του μάλιστα, αναμένεται να γίνει άμεσα αφού είναι χαρακτηριστικό πως βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει για άλλα τέσσερα χρόνια…

Πρόκειται ουσιαστικά για επιβράβευση του Ιωαννίδη για την καταπληκτική χρονιά που έχει κάνει φέτος και παράλληλα για ένα ακόμα «μήνυμα» από πλευράς «πράσινων» ότι θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό στέλεχός τους.
Καθώς, μετά και από αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να έρθει μια πολύ μεγάλη πρόταση για να φύγει από τον Παναθηναϊκό και αυτό υπό προϋποθέσεις.
Ο 23χρονος στράικερ έχει σημειώσει επτά τέρματα σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του «τριφυλλιού» και αποτελεί τον MVP της ομάδας του!

Πηγή: www.sport-fm.gr