Παρασκευή, 12 Μάιος 2023 14:29

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Στην κορυφή η No name

Γράφτηκε από τον

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ μετά τη νίκη της με 3-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής επί της Route 66/μάμρα, που έγινε την Τετάρτη το βράδυ.

Οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες κέρδισαν με 4-2 την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος και ζευγάρωσαν τις νίκες τους, ενώ η No pasaran πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 3-2 της Ενωσης Λογιστών.
Αναλυτικά η εικόνα στις 3 αναμετρήσεις που έγιναν προχθές για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είναι:

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 3-4

Ζευγάρωσαν τις νίκες τους οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες, μετά την επικράτηση τους με 4-3 στην αναμέτρηση με την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο “Γ. Λουκαρέας”.
Στο 5’ ο Μητρόπουλος με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος. Η απάντηση από τους Μηχανικούς ήταν άμεση και στο 11’ ο Ζαραφέτας με ατομική προσπάθεια και σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 24’ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τοντέρικα, ο οποίος μετά την μπροστινή μπαλιά του Μπάρα βγήκε μόνος απέναντι στο Σωτηρόπουλο και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-2. Στο 32’ ο Αρ. Ηλιόπουλος εκτέλεσε φάουλ από μακριά και ο Πιτσιλής που νικήθηκε στο β’ δοκάριμε κεφαλιά στην απέναντι γωνία “έγραψε” το 2-2.

Στο 44’ ο Ζαραφέτας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας με σουτ το 2-3. Στο 56’ ο Ζαραφέτας έκανε την πάσα στο Σωτηράκο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το 2-4. Την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά στο σκορ, είχαν στο 63’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζαραφέτα από τους Λυκούση, Μουράτι. Ο Κουπούζος το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σωτηρόπουλου, ο οποίος απέκρουσε αρχικά με το πόδι στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια τη μπλόκαρε. Στο 73’ ο Μουράτι σούταρε από μακριά, ο Κουτίβας φάνηκε να μπλοκάρει την μπάλα που του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το τελικό 3-4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς διαιτητές τους Τοτάκη, Αγγ. Αθανασά. Τη κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Πιτσιλής (18’), Κομπότης (31’), Καρούμπαλης (35’), Ζαραφέτας (31’), Τοντέρικα (34’).
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Σωτηρόπουλος, Καρούμπαλης, Λυκούσης, Κομπότης, Παλαμάρας, Μουράτι, Μπαρμπίτσας (54’ Κοκορόγιαννης), Π. Ηλιόπουλος (45’ Γιαννακόπουλος), Μητρόπουλος (49’ Γιακουμής), Πιτσιλής, Αρ. Ηλιόπουλος.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κουτίβας, Μπαχράμης, Κουπούζος, Σωτηράκος, Σκιαδόπουλος, Μπάρας (41’ Κουρεντζής), Δεμπεγιώτης (47’ λ.τρ. Φωτεινάκης), Δημητρίου, Τοντέρικα, Ζαραφέτας, Ντορίν (41’ Βασιλόπουλος).

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – NO PASARAN 2-3

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η No pasaran, που επικράτησε 3-2 της Ενωσης Λογιστών στο πρώτο από τα δύο ματς της Τετάρτης που διεξήχθησαν στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.
Στο 3’ ο Μούγιος με σουτ στο “Γ” της εστίας τους Ξαρχάκου έβαλε μπροστά στο σκορ τη No pasaran. Στο 24’ ο Λαγός με κεφαλιά ισοφάρισε για τους Λογιστές σε 1-1. Στο 29’ ο Θεοδωρακόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα και έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-1. Στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου ο Κ. Δαβίλλας με σουτ ισοφάρισε εκ νέου και “έγραψε” το 2-2. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 52’ ο Αναστασόπουλος (4 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς) με σουτ μέσα από την περιοχή.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο και Αντ. Μιχαλόπουλο.
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Ξαρχάκος, Τσόλκας, Σταυρόπουλος, Δουλάμης, Φαράντος (41’ Λαγός, 68’ Νικολόπουλος), Κ. Ξυδέας, Β. Κοντέας, Ηλ. Κοντέας, Ζαμπάρας (41’ Δαμουράς), Κ. Δαβίλλας, Σπάλας.
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος (41’ Αγγελακάκης), πρωτόπαπας (41’ Νίκου), Σιψάς, Καμπανίνι (48’ Γεωργόπουλος), Πετσόπουλος (41’ Μπαγιαμπού), Παναγόπουλος (41’ Μπολέλ Σεργκάν), Κακάρογλου, Θεοδωρακόπουλος (41’ Ρόκας), Μούγιος (68’ Βιρτσιώνης), Γιακουμής (48’ Αναστασόπουλος), Λαδάς.

NO NAME/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ – ROUTE 66/ΜΑΜΡΑ 3-0

Νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ήταν η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, που κέρδισε με 3-0 τη Route 66/μάμρα και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Οι νικητές πορηγήθηκαν στο 21’ με αυτογκόλ, όταν σε σέντρα του Μητσέα η μπάλα έφτασε στον Γεωργουλέας ο οποίος προσπάθησε να την απομακρύνει με το πόδι και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Δύο λεπτά μετά ο Κοσυφολόγος έκανε τη σέντρα και στο ύψος του πέναλτι σχεδόν ο Πανταζής με σουτ, παρότι βρήκε την φμπάλα ο Λυμπερόπουλο, την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 48’ ο Δωδέκατος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 3-0.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Πανταζής (17’ συρτό σουτ), Χελάς (19’ κεφαλιά, 45’ σουτ) και Αντωνόπουλος (69’ φάουλ).
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τον Αντ. Μιχαλόπουλο και την Χαλκιαδάκη.
NO NAME: Σταθάς, Μητσέας (54’ Αραποστάθης), Θεοδωρόπουλος (67’ Καρδάσης), Δωδέκατος (67’ Κοτσίλας), Σπυρόπουλος (67’ Κοψαχείλης), Παπαδάκος (11’ λ.τρ. Σκαρπαλέζος), Γυφτέας, Τζίφας, Κοσυφολόγος (41’ Κουνάδης), Πανταζής (67’ Παπαδέας), Χελάς.
ROUTE 66: Λυμπερόπουλος, Μαργέλης (41’ Νιάρχος), Ρίζος (41’ Βαλτασάρος), Αργυρόπουλος, Γερμάνης, Αντωνόπουλος, Γεωργουλέας, Μιχαλόπουλος (46’ Γεωργιόπουλος), Τρικουράκης (58’ Λιάππας), Σερούρ (73’ Μανωλόπουλος), Σεριάτος.