Τετάρτη, 17 Μάιος 2023 18:12

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Συγγνώμη σε κόσμο για την απώλεια του κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Α.Ε. Μάνης δίχως την κατάκτηση του πολυπόθητου κυπέλλου.

Η ΑΕΜ ηττήθηκε με 1-0 στον τελικό της περασμένης Κυριακής από τον Πάμισο και δεν μπόρεσε να κάνει δικό της το τρόπαιο.
Μάλιστα η πίκρα είναι μεγάλη γιατί είναι η δεύτερη σερί χρονιά που οι Μανιάτες φτάνουν στον τελικό, αλλά δεν τα καταφέρνουν, μιας και πέρυσι είχαν ηττηθεί 2-1 από τον Πανθουριακό.
Η διοίκηση της ΑΕΜ με ανακοίνωση της ζητάει συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο του Μεσσηνιακού που δεν κατόρθωσαν να τους χαρίσουν το τρόπαιο, το οποίο θα ήταν το πρώτο κύπελλο της ιστορίας τους.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ένα μεγάλο συγγνώμη στους φιλάθλους της ομάδας μας που και φέτος έκαναν το γήπεδο «καμπινάρι» αλλά δυστυχώς δεν τους δώσαμε την χαρά που τόσο περιμένανε!!!
Ενα ακόμα μεγάλο συγγνώμη στον αδικοχαμένο φίλο μας Κόλκα που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν καταφέραμε να του αφιερώσουμε το τρόπαιο που του είχαμε υποσχεθεί!!!
Οσο για τα οποία διαιτητικά λάθη έγιναν στον αγώνα… το δικό μας ήθος δεν θα τα εκμεταλλευτεί για να σκεπάσουν την κακή μας απόδοση…αυτά αρμόζουν στους γραφικούς και αδύναμους!!
Ο κυριότερος λόγος που χάθηκε και φέτος η κούπα ήταν πως δεν ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων και κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς στο κρισιμότερο εξ αυτών!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμίσου για την δίκαιη επικράτηση!!!
Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά που κατά την διάρκεια της χρονιάς μας χάρισαν πολύ όμορφες στιγμές κάνοντας και φέτος σπουδαία πορεία και ας μην είχαμε πάλι το φιλάνε που ονειρευόμασταν!!!”.