Τετάρτη, 17 Μάιος 2023 17:53

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Γκολ και θέαμα στα ματς της 4ης αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον

Νίκες με μεγάλα σκορ είχαμε στα δύο από τα τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” που έγιναν προχθές Δευτέρα.

Η ομάδα Route 66/μάμρα πέτυχε τη μεγαλύτερη σκορ νίκη, μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, που είναι και η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί εδώ και πολλά χρόνια στην διοργάνωση. Συγκεκριμένα στο ματς που άνοιξε την 4η αγωνιστική, επιβλήθηκε 10-1 της Ενωσης Λογιστών. Στα άλλα δύο παιχνίδια, το ΚΤΕΛ επιβλήθηκε 7-1 της Μπαρτσελιώμα, ενώ η No name/Κ. Κουμάνης ΑΒΕΕ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Γυψοσύνθέσης Ντάσης, την οποία κέρδισε με 3-1, βάζοντας δύο γκολ στα τελευταία 15 λεπτά. Ο Φίλιππος Μάρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με τις επεμβάσεις τους κράτησε σε χαμηλό επίπεδο το τελικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά η εικόνα των τριών αγώνων είναι η ακόλουθη:

ROUTE 66/ΜΑΜΡΑ - ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ 10-1

Εύκολο έργο είχε η Route 66/μάμρα, που πέτυχε τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 10-1 την Ενωση Λογιστών.
Στο 12 ο Τρικουράκης μπήκε στην περιοχή και βγήκε τετ-α-τετ με τον Μανιατέα, σούταρε για να αποκρούσει αρχικά ο Μανιατέας, η μπάλα έφυγε πλάγια και ο Μαργέλης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 14’ πάσα του Τρικουράκη στον Σερούρ, που μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-0. Στο 17’ ο Αντωνόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Δουλάμη και ο διαιτητής Αράπης έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργουλέας και σημείωσε το 3-0. Στο 25’ προσπάθεια του Αντωνοπούλου και πάσα στον Τρικουράκη, αυτός με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 4-0. Στο 27’ ο Σερούρ με διαγώνιο σουτ, σχεδόν από την γωνία της περιοχής, έστειλε την μπάλα να τραντάξει το κάθετο δοκάρι.

Ενα λεπτό μετά ο Κώστας Δαβίλλας εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών μπήκε στην περιοχή και με σουτ μείωσε προσωρινά σε 4-1. Στο 38’ από σέντρα του Ρίζου, ο Τρικουράκης σούταρε για να αποκρούσει αρχικά ο Μανιατέας, μετά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα για το 5-1. Στο 58’ ο Τρικουράκης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 6-1. Στο 61’ μπροστινή μπαλιά του Νιάρχου στον Γεωργιόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σου πέτυχε το 7-1. Στο 63’ ο Γερμάνης με σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε σε αμυντικό κατέληξε στα δίκτυα του Μανιάτη, παρότι ο τελευταίος έπεσε στην αριστερή του γωνία αλλά δεν μπορούσε να γλιτώσει το 8-1. Στο 68’ και στο 70’ ο Γεωργιόπουλος με ισάριθμα σουτ διαμόρφωσε το τελικό 10-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αράπης με βοηθούς διαιτητές τον Ευθ. Κορομηλά και την Αλεξίου. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε στο 11’ ο Ξυδέας.
ROUTE 66/ΜΑΜΡΑ: Λυμπερόπουλος, Τσικούρης (41’ Γεωργιόπουλος), Ρίζος (41’ Μέγγος), Γερμάνης, Βαλτασάρος, Γεωργουλέας, Ράτσεφ, Αντωνόπουλος, Μαργέλης (50’ Λιάππας), Τρικουράκης, Σερούρ (41’ Νιάρχος).
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Μανιατέας, Δουλάμης, Φαράντος, Τσόλκας, Σταθούλης, Δαμουράς (55’ Νικολόπουλος), Σπάλας (41’ Σταυρόπουλος), Ξυδέας (41’ Μπένος), Κ. Δαβίλλας, Απ. Δαβίλλας, Ηλ. Κοντέας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ - ΚΤΕΛ 1-7

Μεγάλη σε σκορ νίκη σημείωσε το ΚΤΕΛ απέναντι στην Μπαρτσελιώμα την οποία κέρδισε με 7-1.
Η Μπαρτσελιώμα μπορεί να υπέστη βαριά σε σκορ ήττα όμως το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το 1-7, που πέτυχε ο Κώστας Ζαφειρίου ξεσήκωσε τους ανθρώπους του πάγκου, παίκτες, παράγοντες και προπονητικό επιτελείο. Ολοι τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν μαζί του έξαλλα. Μάλιστα τον σήκωσαν στον αέρα, καθώς ήταν το πρώτο γκολ που πετυχαίνει με τη φανέλα της Μπαρτσελιώμα.
Στο 7’ ο Σκαφιδάς έφυγε πίσω από τους αμυντικούς μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Κότση και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Στο 20’ από κόρνερ του Εμμανουήλ απέκρουσε αρχικά ο Κότσης, αλλά οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα και ο Μπόρα με σουτ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής πέτυχε το 0-2. Στο 22’ σουτ του Τσιγαρίδη απέκρουσε ο Κότσης, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Ενα λεπτό μετά ο Κ. Στασινόπουλος με προβολή σημείωσε το 0-3. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία για να σκοράρουν πριν γίνει το 0-4. Συγκεκριμένα στο 31’ από σέντρα γύρισμα του Δ. Ηλιακόπουλου, ο Θ. Ηλιακόπουλος φάτσα με τον Κότση σούταρε πάνω στον αντίπαλο του και η μπάλα έφυγε πλάγια, ενώ στο 36’ ο Χριστιάς βλέποντας εκτός εστίας τον Αργυρόπουλου, προσπάθησε να σκοράρει με μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και με τα φάλτσα που πήρε πήγαινε προς τα δίχτυα, όμως πρόλαβε ο τερματοφύλακας του ΚΤΕΛ και με το ένα χέρι σχεδόν πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Στο 38’ ο Εμμανουήλ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Κότση και “έγραψε” το 0-4. Στο 61’ ο Σκαφιδάς με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-5. Στο 65’ διαγώνιο σουτ του Σκαφιδά μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Κότσης η μπάλα έφυγε πλάγια και πρόλαβε ο Μπόρα με κοντινό πλασέ και πετύχει το 0-6. Στο 68’ ο Μπόρα απέφυγε τον τερματοφύλακα και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-7. Στο 72’ ο Ζαφειρίου από πάσα του Σταθακοπούλου με σουτ σχεδόν από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Αργυρόπουλου και μείωσε σε 1-7.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Ν. Σκόρδο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Κουτίβας (41’ Μουράτι), Γκράσσης, Μπουρδέκας, Μπαλάσης, Ηλ. Ταβουλαρέας, Χριστιάς, Ρισβάνης, Καραγιάννης (41’ Ζαφειρίου), Αντωνόπουλος, Γεωργακόπουλος (45’ Σταθακόπουλος).
ΚΤΕΛ: Αργυρόπουλος, Δ. Ηλιακόπουλος, Σταματόπουλος, Καμπουγέρης, Κ. Στασινόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπόρα, Τσιγαρίδης, Θ. Ηλιακόπουλος (51’ Ζαγαρέλος), Εμμανουήλ, Σκαφιδάς.

ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ - NO NAME/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ 1-3

Δυσκολεύτηκε η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ απέναντι στη Γυψοσύνθεση Ντάσης, αλλά πήρε τελικά τη νίκη επικρατώντας με 3-1.
Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Φίλιππο Μάρη, ο οποίος μπορεί στο 22’ να μην κατάφερε να αποσοβήσει το 0-1, όμως στη συνέχεια ήταν εξαιρετικός διατηρώντας χαμηλά το σκορ. Η ομάδα του κατάφερε να ισοφαρίσει σχεδόν 10 λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους, όμως παρά τις σωτήριες επεμβάσεις του, δεν μπόρεσε να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.
Στο 22’ ο Γυφτέας με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 51 ο Τσανάλιας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 67’ ο Δωδέκατος έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μάρης προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα δεν τα κατάφερε και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-2. Στο 74’ παράλληλη σέντρα του Γυφτέα προς την εστία, ο Χελάς με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Πανόπουλο, Θεοδωρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ισούφι (10’), Αντόνε (58’), Παπαδόπουλος (63’), Παπαδέας (20’) και Σπυρόπουλος (63’).
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ: Μάρης, Ισούφι, Καραμπέτσος, Παπαδόπουλος, Λιανός, Δ. Χανδρινός, Αντόνε, Πατσόπουλος, Τσαναλίας, Π. Χανδρινός, Πρινς.
NO NAME/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ: Σταθάς, Καρδάσης (56’ Κοτσίλας), Θεοδωρόπουλος, Μητσέας, Σπυρόπουλος, Παπαδέας, Αραποστάθης, Τζίφας, Δωδέκατος, Γυφτέας, Χελάς.