Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 14:58

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκες για Υαλοτεχνική και Μηχανικούς (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Οι ομάδες Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος και Μηχανικοί/Επαγγελματίες ήταν οι κερδισμένοι στα παιχνίδια που έγιναν την Τετάρτη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν στο “Π. Μπαχράμης”, η Υαλοτεχνική κέρδισε με 3-1 τη No Pasaran και στο δεύτερο που ακολούθησε, οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες νίκησαν την Old School με 4-2.
Αναλυτικά η εικόνα στα δύο ματς που έγιναν προχθές, είναι:

NO PASARAN – ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 1-3

Το δεύτερο τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, η οποία με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δύο στο β’ ημίχρονο επικράτησε με 3-1 της No pasaran.
Στο 6’ ο Αρ. Ηλιόπουλος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο β’ δοκάρι και στην συνέχεια στην αγκαλιά του Δημητρακόπουλου. Δύο λεπτά μετά ο Μητρόπουλος με διαγώνιο σουτ, παρότι η μπάλα βρήκε και σε σώμα αμυντικού, κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Στο 43’ ο Μουράτι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-2. Στο 65’ ο Αρ. Ηλιόπουλος με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 0-3. Στο 70’ σέντρα του Αρ. Ηλιόπουλου στο πίσω δοκάρι ο Κομπότης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας έκανε το διαγώνιο σουτ απέκρουσε αρχικά ο Κουρούπης, στη συνέχεια κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έφυγε πλάγια και την απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 74’ σέντρα του Θεοδωρακόπουλου, ο Χαλκιάς με διαγώνιο σουτ σχεδόν από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Δευτερόλεπτα μετά οι συμπαίκτες του και όσοι ήταν στον πάγκο της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν μαζί του το γκολ.

Οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι, πρώτα η Υαλοτεχνική στο 29’ σε χέρι και μετά η No pasaran στο 53. Συγκεκριμένα στο 29’ ο Μπολέλ Σεργκάν προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή αλλά τη βρήκε με το χέρι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αρ. Ηλιόπουλος και έστειλε την μπάλα άουτ, ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δημητρακόπουλου. Στο 53’ υπό πίεση του Ε. Γιακουμή, ο Μπαρμπίτσας βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο Λαδάς το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα επίσης άουτ, ελάχιστα από το αριστερό δοκάρι του Πετρομανιάτη.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης, με βοηθούς διαιτητές τους Τοτάκη, Τσοπανάκη.
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος (41’ Κουρούπης), Καμπανίνι (49’ Μπαγιαμπού), Πρωτόπαπας (41’ Αγγελακάκης), Λαδάς, Σιψάς, Μπολελ Σεργκάν (41’ Ρόκας), Μαυροειδέας (41’ Θεοδωρακόπουλος), Κακάρογλου (41’ Βασιλόπουλος), Μούγιος (41’ Χαλκιάς), Πετσόπουλος (49’ Νίκου), Ε. Γιακουμής (67’ Γεωργόπουλος).
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Πετρομανιάτης, Καρούμπαλης (66’ Παναγόπουλος), Λυκούσης, Κομπότης, Κοκορόγιαννης, Παλαμάρας, Μπαρμπίτσας (66’ Φάκος), Μουράτι, Μητρόπουλος (46’ Ν. Γιακουμής), Τσιγάρος (65’ Σωτηρόπουλος), Αρ. Ηλιόπουλος.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – OLD SCHOOL 4-2

Τέσσερα γκολ σε δεύτερο σερί παιχνίδι σημείωσαν προχθές οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες, επικρατώντας με 4-2 της Old School.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Μηχανικούς, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Route 66/Μάμρα. Η Old School δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά σημείωσε τα πρώτα της γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι νικητές μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφερε σχεδόν στο πρώτο μισάωρο να είναι μπροστά στο σκορ με 3-0. Στο β’ μέρος παρότι δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του, η Old School μείωσε σε 3-1, κατάφεραν λίγα λεπτά μετά να πετύχουν και 4ο γκολ, κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους για να φτάσουν σε ένα ακόμη τρίποντο. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γιάννης Τοντέρικα ο οποίος έβαλε τα δύο πρώτα γκολ, κέρδισε το πέναλτι στο 3ο και έκανε την ασίστ για το 4ο γκολ.
Συγκεκριμένα στο 2’ με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ και στο 17’ με διαγώνιο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 0-2, αξιοποιώντας κατά σειρά τις πάσες των Λ. Δημητρίου και Κουπούζου. Στο 33’ ο Τοντέρικα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κουφόγιωργα και ο διαιτητής Ηλ. Μπουρίκας σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Μπαχράμης με εύστοχη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μανώλης και πέτυχε το 0-3. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Πολυμενέας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία και μείωσε σε 3-1. Στο 48’ πάσα του Τοντέρικα στον Βασιλόπουλο, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Μανώλη και με σουτ πέτυχε το 4-1. Στο 63’ ο Ξυλάς με ωραία μπροστινή μπαλιά τροφοδότησε τον Φράγκο, που μπήκε στην περιοχή και με συρτό διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας, με βοηθούς διαιτητές τον Λουκά και την Χαλκιαδάκη.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κάρλος, Παπακωνσταντίνου (41’ Κοζομπόλης), Πλάγος, Ντάκουρης (41’ Βασιλόπουλος), Σκιαδόπουλος, Μπαχράμης, Σωτηράκος, Κουρεντζής (22’ λ.τρ. Ντορίν), Τοντέρικα (70’ Φωτεινάκης), Κουπούζος, Λ. Δημητρίου (41’ Μπάρας).
OLD SCHOOL: Μανώλης, Δελής, Βαρβιτσιώτης (41’ Παναγόπουλος), Κουφόγιωργας, Σφουντούρης, Παπαστεφάνου, Καρατζόπουλος (41’ Φράγκος), Κυριόπουλος, Αποστόλου (62’ Πελεκάσης), Τσιγαρίδης (32’ λ.τρ. Πολυμενέας), Γρ. Δημητρίου (53’ Ξυλάς).