Τετάρτη, 24 Μάιος 2023 11:08

ΕΡΑΝΗ: Δύσκολη αποστολή στο Αίγιο με Παναιγιάλειο

Γράφτηκε από τον

Το πιο δύσκολο ματς στο μίνι πρωτάθλημα για την άνοδο στη Γ’ εθνική θα δώσει σήμερα η Εράνη…

Η φιλιατρινή ομάδα θα παίξει στις 5 το απόγευμα στο Αίγιο με αντίπαλο τον πρωταθλητή Αχαϊας Παναιγιάλειο, στο πρώτο από τα δύο εκτός έδρας ματς που θα δώσει σε διάστημα πέντε ημερών.
Οι “πράσινοι” μετρούν μέχρι στιγμής μια ήττα (με 1-0 στην πρεμιέρα από Αμυκλιακό) και μία νίκη (4-0 το Λεβάντε στα Φιλιατρά) στα μπαράζ ανόδου και θέλουν να σταθούν όρθιοι και να πάρουν αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα του Παναιγιαλείου.
Το ευχάριστο για τη φιλιατρινή ομάδα είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή απουσίες και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο προπονητής της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του και δίνει το στίγμα γι’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα:
“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, πρέπει ανεξαρτήτου αντιπάλου να ζητάς κάτι καλό σε κάθε ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ο Παναιγιάλειος είναι φαβορί λόγω έδρας και ονόματος, αλλά μέσα στο γήπεδο ο καθένας θα διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί”.
Να σημειωθεί πως το σημερινό ματς (5 μ.μ.) θα μεταδοθεί ζωντανά από το Panaigialeios TV! Ο σύνδεσμος για το ματς είναι: https://www.youtube.com/live/U-F6ilNxW04?feature=share
Μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έχουν νέο εκτός έδρας ματς την Κυριακή με το Λεωνίδιο, ενώ ακολουθεί το ρεπό την άλλη Τετάρτη. Τα δύο τελευταία παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου είναι στα Φιλιατρά, πρώτα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας και την τελευταία αγωνιστική με τον Παλληξουριακό.
Από την άλλη ο Παναιγιάλειος του Θοδωρή Ανδριόπουλου έχει δώσει μόνο ένα ματς (νίκη με 1-0 στο Λεωνίδιο), έκανε το ρεπό του την περασμένη αγωνιστική και θα παίξει μόνο για τη νίκη στο σημερινό ματς με την Εράνη, όπως δήλωσε άλλωστε την περασμένη Δευτέρα στην “Ε” ο Ηλειος προπονητής.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σήμερα
Παλληξουριακός – Λεωνίδιο, 1.45 μ.μ.
Φωκάς, Ανδριανός, Σταθοπούλου (Αχαϊας)
Λεβάντε – Αμυκλιακός, 3.30 μ.μ.
Μπεκιάρης, Πλεπετσάνης, Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)
Παναιγιάλειος – Εράνη, 5 μ.μ.
Σαφαρίκας, Βλαχοδήμος, Κοκμοτός (Αιτωλοακαρνανίας)
Ρεπό: Βάρδα

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βάρδα 4-2 4

2. Εράνη 4-1 3
- Αμυκλιακός 1-1 3
. Παλληξουριακός 1-0 3
. Παναιγιάλειος 1-0 3
6. Λεβάντε 2-6 1
7. Λεωνίδιο 0 -3 0

Μεσσήνιοι διαιτητές στην Κόρινθο

Μεσσηνιακό διαιτητικό τρίο θα υπάρχει στο ματς του 6ου ομίλου των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης θα διαιτητεύσει το σημερινό ματς της Κορίνθου με την Κορωνίδα Κοιλάδας στο ΔΑΚ Κορίνθου στις 5 το απόγευμα.
Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Νικολόπουλος και Ηλίας Μπουρίκας, ενώ χρέη παρατηρητή θα έχει ο Δελφάκης από την Αρκαδία.