Τετάρτη, 24 Μάιος 2023 15:40

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Καρέ νικών για Μηχανικούς και ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Καρέ νικών για Μηχανικούς και ΚΤΕΛ

Καρέ νικών σημείωσαν οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες και το ΚΤΕΛ απέναντι σε Estrada και Γυψοσύνθεση Ντάσης στα παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν προσωρινά στην πρώτη θέση μαζί με τη No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ η οποία αγωνιζόταν χθες βράδυ με την Ενωση Λογιστών.
Αναλυτικά η εικόνα των δύο αγώνων που έγιναν προχθές Δευτέρα είναι η ακόλουθη:

ESTRADA – ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 1-6

Επιβλητική σε σκορ νίκη με 6-1 σημείωσαν οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες απέναντι στην Estrada στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.
Οι νικητές παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να επικρατήσουν απέναντι σε μία ομάδα, που αγωνίστηκε για 70 λεπτά περίπου με 10 παίκτες, καθώς από το 12’ αποχώρησε ο Σιμόπουλος που τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις με τους Μηχανικούς να προηγούνται με 2-0 στο 17’ και την Estrada να μειώνει σε 2-1 στο 25’, που ήταν σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Μηχανικοί που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω επέβαλαν το ρυθμό τους και έφτασαν στη νίκη.
Στο 13’ ο Τοντέρικα με ψηλοκρεμαστό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 17’ ο Κεράνης από καλή θέση έκανε το συρτό σουτ για α αποκρούσει ο Γεωργακόπουλος και στην επαναφορά, πρόλαβε ο Τοντέρικα και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 25’ ο Μαργιόλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Χόχολης που κινήθηκε στο α’ δοκάρι με διαγώνιο κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη αριστερή πλευρά της εστίας του Κάρλου και μείωσε σε 1-2. Στο 46’ ο Κουπούζος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Γεωργακόπουλου “έγραψε” το 1-3. Στο 54’ ο Ζαραφέτας με ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και παρά την πίεση του Περιτογιάννη, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Γεωργακόπουλου και έκανε το 1-4. Στο 62’ ο Ζαραφέτας με σουτ σχεδόν από την μεγάλη περιοχή και παρά την προσπάθεια του Παύλου να διώξει την μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-5. Στο 74’ σημειώθηκε ίσως το καλύτερο γκολ του αγώνα. Ο Ζαραφέτας με μπαλιά στην απέναντι πλευρά τροφοδότησε τον Κοζομπόλη, αυτός από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής βλέποντας τον Γεωργακόπουλο να βγαίνει από την εστία του έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα της Estrada να τη διώξει με το χέρι, δεν τα κατάφερε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα και έγινε έτσι το τελικό 1-6.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς διαιτητές τον Αντ. Μιχαλόπουλο και τη Χαλκιαδάκη.
ESTRADA: Γεωργακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τράντας, Περιτογιάννης, Σωτηρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σιμόπουλος, Λάππας, Χόχολης, Μαργιόλης, Παύλου.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κάρλος, Παπακωνσταντίνου (41’ Βασιλόπουλος), Στ. Φωτεινάκης (41’ Ζαραφέτας), Ντάκουρης (41’ Ντορίν), Σκιαδόπουλος (65’ Γρηγορόπουλος), Σωτηράκος, Μπαχράμης, Κουπούζος (57’ Μπάρας), Τοντέρικα (65’ Κοζομπόλης), Κεράνης (57’ Μαρινάκης), Πλάγος (57’ Ν. Φωτεινάκης).

ΚΤΕΛ – ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ 1-0

Ενα γκολ αποδείχθηκε αρκετό στη γηπεδούχο ομάδα του ΚΤΕΛ, ώστε να κερδίσει με 1-0 τη Γυψοσύνθεση Ντάσης και να πετύχει την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι νικητές ευτύχησαν πολύ νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος. Συγκεκριμένα στο 7ό λεπτό, ο Καλογερόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Εμμανουήλ με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 15’ ο Εμμανουήλ είχε την ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του, όταν μπήκε στην περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του Μάρη και με σουτ έστειλε την μπάλα να “τραντάξει” το κάθετο δοκάρι. Την ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση έχασαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο 75’ όταν σε σέντρα του Τσαναλία στο β’ δοκάρι οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και ο Ζέππος με ψηλοκρεμαστό πλασέ προσπάθησε να νικήσει τον Τσιγαρίδη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πανόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Τοκάκη, Αντ. Μιχαλόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Λιανός (53’), Παπαδόπουλος (60’) και Φουρναράκος (80’).
ΚΤΕΛ: Τσιγαρίδης, Σταματελόπουλος, Μέντζας (41’ Αθανασόπουλος), Κ. Στασινόπουλος, Καδάς, Καράμπελας, Σκαφιδάς, Δ. Ηλιακόπουλος, Θ. Ηλιακόπουλος (54’ Μπούρας), Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος.
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ: Μάρης, Ισούφι, Πατσόπουλος, Λιανός, Φουρναράκος, Παπαδόπουλος, Ζέππος, Διον. Χανδρινός, Τσαναλίας, Μπέϊκο (55’ Ντάσης), Πρινς.

Δύο ματς σήμερα

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 5ης αγωνιστική, στις 7 μ.μ. θα αναμετρηθούν οι Old School με τη No pasaran και αμέσως μετά στις 9 το βράδυ θα παίξουν η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος με τη Route 66/Μάμρα.