Παρασκευή, 26 Μάιος 2023 11:55

ΕΡΑΝΗ: “Πρέπει να πάρουμε κάτι στο Λεωνίδιο”, τονίζει ο Κ. Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: “Πρέπει να πάρουμε κάτι στο Λεωνίδιο”, τονίζει ο Κ. Λυμπερόπουλος

Με άδεια χέρια επέστρεψε την Τετάρτη από το Αίγιο η Εράνη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τον Παναιγιάλειο.

Η φιλιατρινή ομάδα υποχώρησε στην πέμπτη θέση του 5ου ομίλου στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις της ανόδου (ανεβαίνουν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα).
Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας, αφού είχαν χάσει και στην πρεμιέρα από τον Αμυκλιακό με 1-0, ενώ ενδιάμεσα νίκησαν εντός με 4-0 το Λεβάντε.
Η συνέχεια περιλαμβάνει νέο εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο το Λεωνίδιο (χωρίς βαθμό στα μπαράζ), που κατέκτησε τον τίτλο στην Αρκαδία. Η ήττα την Κυριακή είναι απαγορευτική για την Εράνη.
“Αν θέλουμε να μιλάμε για άνοδο, πρέπει να πάρουμε κάτι στο Λεωνίδιο. Είναι νωρίς ακόμα για να κάνουμε υπολογισμούς, γιατί δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Χρειάζεται όμως σίγουρα μια βάση 9, 10 βαθμών για να ελπίζουμε σε άνοδο”, λέει στην “Ε” ο Κώστας Λυμπερόπουλος.
Ο προπονητής των “πρασίνων” σχολίασε και τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο λέγοντας ότι: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όμως έπρεπε, παρότι στο πρώτο πεντάλεπτο είχαμε δύο καλές φάσεις για να ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, βγάλαμε αντίδραση και ισοφαρίσαμε, αλλά έπαιξε καταλυτικό ρόλο το άμεσο τρίτο γκολ από τον Παναιγιάλειο. Ξέραμε εξαρχής ότι η ήττα σε αυτό το παιχνίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Παίζαμε με μια καλή και ιστορική ομάδα. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε το επόμενο ματς”.
Για την Εράνη το ματς με το Λεωνίδιο θα είναι το τελευταίο εκτός έδρας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική, καθώς στη συνέχεια υπάρχει ρεπό και δύο αγώνες στα Φιλιατρά με Βάρδα και Παλληξουριακό.
Για το Λεωνίδιο, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Γιάννη Τσόπελα, που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν ολοκλήρωσε το προχθεσινό ματς.