Κυριακή, 28 Μαϊος 2023 11:00

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κρίσιμο ματς στο Λεωνίδιο για Εράνη

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κρίσιμο ματς στο Λεωνίδιο για Εράνη

Μετά τη Σπάρτη και το Αίγιο, η Εράνη θα βρεθεί σήμερα Κυριακή στο Λεωνίδιο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική.

Αυτό είναι το τελευταίο εκτός έδρας ματς για την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και στις δύο τελευταίες στροφές θα παίξει στα Φιλιατρά με Βάρδα και Παλληξουριακό.
Στις δύο πρώτες εξόδους μέτρησε ισάριθμες ήττες από Αμυκλιακό (1-0) και Παναιγιάλειο (3-2), ενώ ενδιάμεσα νίκησε στο γήπεδό της με 4-0 το Λεβάντε. Ετσι με τρεις βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου, απέχοντας τρεις βαθμούς από τις θέσεις της ανόδου (ανεβαίνουν οι τρεις πρώτες της βαθμολογίας).
Το Λεωνίδιο έχει ηττηθεί και στα τρία ματς που έχει δώσει και είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει ακόμα βαθμό.
Στην πρεμιέρα έχασε στο γήπεδό του με 1-0 από τον Παναιγιάλειο. Τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός με 2-0 από τη Βάρδα και την 3η αγωνιστική με 2-1 από τον Παλληξουριακό στην Κεφαλλονιά.
Οι πρωταθλητές Αρκαδίας δείχνουν ότι είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες στον 5ο όμιλο και η Εράνη δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών.
Οφείλει να περάσει νικηφόρα από το Λεωνίδιο ώστε να μείνει σε τροχιά ανόδου. Η 4η αγωνιστική ξεκινά με το ματς Λεβάντε – Παναιγιάλειος, ενώ στις 5 μ.μ. εκτός από το Λεωνίδιο με την Εράνη, θα παίξουν και η Βάρδα με τον Παλληξουριακό. Ρεπό έχει ο Αμυκλιακός.
Στα αξιοσημείωτα ότι τρεις ομάδες έχουν από 6 βαθμούς και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Ο Παναιγιάλειος, ο Παλληξουριακός και ο Αμυκλιακός και ακολουθεί με 4 βαθμούς η Βάρδα. Η Εράνη έχει 3 βαθμούς, το Λεβάντε 1 και το Λεωνίδιο 0.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Κυριακή

Λεβάντε – Παναιγιάλειος, 3.45 μ.μ.
Λεωνίδιο – Εράνη, 5 μ.μ.
ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός, 5 μ.μ.
Ρεπό: Αμυκλιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Παναιγιάλειος 4-2 6
-. Παλληξουριακός 3-1 6
-. Αμυκλιακός 3-1 6
4. ΠΑΟ Βάρδας 4-2 4
5. Εράνη 6-4 3
6. Λεβάντε 2-8 1
7. Λεωνίδιο 1-5 0
* Το ρεπό τους έχουν κάνει ΠΑΟ Βάρδας, Παναιγιάλειος και Παλληξουριακός.