Σάββατο, 27 Μάιος 2023 15:46

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Τέταρτη νίκη για την Tuba Libre

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Τέταρτη νίκη για την Tuba Libre

Την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε την Πέμπτη το βράδυ η Tuba Libre, που κέρδισε με 4-1 την Μπαρτσελιώμα.

Με την παραπάνω νίκη η Tuba Libre βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς μαζί με τις ομάδες ΚΤΕΛ και Μηχανικοί/Επαγγελματίες.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ό λεπτό ο Κουμούτσος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Δέκα λεπτά μετά ο Λακριντής με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, αφού ο Κότσης παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να αποκρούσει. Η Μπαρτσελιώμα μείωσε στο 21’ με ένα ωραία σε εκτέλεση γκολ από τον Ζαφειρίου, ο οποίος και στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΚΤΕΛ, είχε βάλει γκολ με εξίσου ωραία ενέργεια. Συγκεκριμένα, ο Κουτίβας ελίχθηκε έξω από την περιοχή δεν βρήκε χώρο για σέντρα και πάσαρε στον Ρισβάνης, αυτός την “έστρωσε” στον Ζαφειρίου, ο οποίος με δυνατός σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κοσμά και μείωσε σε 2-1. Στο 34’ από σέντρα του Σπανού, ο Παπαδάτος με σουτ από το πέναλτι σχεδόν πέτυχε το 3-1. Στο 43’ ο Τζανετάκος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 54’ από πάσα του Σπανού ο Λακριντής με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 4-1, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Λουκά. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κουτίβας (19’) και Κατσαρέας (59’).
TUBA LIBRE: Κοσμάς, Κουμούτσος, Βίγκος, Φιλανδριανός (65’ Ράλλης), Κατσαρέας, Σπυρόπουλος (55’ Ανδριανόπουλος), Ζέρβας, Σπανός, Λακριντής (62’ Δρούλιας), Αντ. Χριστόπουλος (65’ Κισκήρας), Παπαδάτος (55’ Δ. Χριστόπουλος, 62’ Π. Μουλαβασίλης).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Κουτίβας, Ρισβάνης, Μπουρδέκας, Μούκας, Γκράσσης, Μουράτι, Ζαφειρίου, Τζανετάκος, Σταθακόπουλος, Γεωργακόπουλος (50’ Σκαφιδάς).