Σάββατο, 27 Μάιος 2023 17:49

SUPER LEAGUE 2: Εμεινε ζωντανή για τίτλο η Καλλιθέα, 3-0 τον Απόλλωνα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Εμεινε ζωντανή για τίτλο η Καλλιθέα, 3-0 τον Απόλλωνα (βίντεο)

Η Καλλιθέα νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα Σμύρνης 3-0 στο Ελ Πάσο και παραμένει στο κατόπι της Κηφισιάς για την πρωτιά στον Β' όμιλο της Super League 2.

Με τη μονομαχία στο Ελ Πάσο άνοιξε το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League 2. Η Καλλιθέα επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί του Απόλλωνα Σμύρνης 3-0 και συνεχίζει το κυνήγι της Κηφισιάς.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με την υπέροχη κεφαλιά του πρώτου σκόρερ της, Γιάννη Λουκίνα, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Κυνηγόπουλου. Επτά λεπτά μετά οι παίκτες του Γιώργου Σίμου αντάλλαξαν ξανά πολύ όμορφα την μπάλα και ο Ομάρ Σαντάνα, έπειτα από γύρισμα του Κυνηγόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν πιο αργός, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Ο Ματίγια εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και το έστειλε στο βάθος της εστίας του Κώτσαρη.

Πλέον η Καλλιθέα είναι στο -2 από την Κηφισιά με παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης είναι τρίτος με 49 βαθμούς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίμος): Βοσνιάδης, Ευαγγέλου, Ματίγια, Ναμπί (79′ Μπάμπης), Σαντάνα (79′ Τσιντώνης), Βασιλούδης, Λουκίνας (89′ Μπουλούλης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος, Βλάχος, Ντεμέτριους (56′ Ιωαννίδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Τσαμούρης (86′ Τάμπας), Ντομίνγκες, Αναστασόπουλος (46′ Μουστακόπουλος), Πατάπης, Μωραΐτης, Φατιόν, Ερέρα, Χαλίμι (46′ Κουάδρα), Καρίμ (62′ Περέιρα).

Πηγή: sport24.gr