Σάββατο, 27 Μάιος 2023 20:15

Ανέλαβε τον Αγιο Δημήτριο ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Δεν άργησε να βρει τον νέο σταθμό της προπονητικής του καριέρας ο Αλέξης Μαντζούνης...

Ο Τριφύλιος τεχνικός ανέλαβε προπονητής στον Αγιο Δημήτριο, μια ιστορική Αθηναϊκή ομάδα με παρουσίες στο παρελθόν σε επαγγελματικές κατηγορίες. Τη σεζόν 2007-08 η ομάδα του Μπραχαμίου αγωνιζόταν στην τότε Β' εθνική και είχε τεθεί αντιμέτωπη με την "Μαύρη Θύελλα", όμως εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται στην Α' ΕΠΣΑ.
Η ανακοίνωση του Αγίου ΔΗμητρίου αναφέρει:
"Τα κλειδιά στον Αλέξη Μαντζούνη.
Ο Αγιος Δημήτριος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο και καταξειωμένο προπονητή Αλέξη Μαντζούνης για την αγωνιστική περίοδο 2023-2023.

Ο κ.Αλέξης Μαντζούνης είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών την νέα αγωνιστική περίοδο,ο κ.Μαντζούνης διακρίνεται τόσο για την εργατικότητα του όσο και για το πάθος που βγάζουν οι ομάδες του σε όποια ομάδα εργάστηκε,αυτά είδε στο πρόσωπο του ο Πρόεδρος μας Μανώλης τζινευράκης και απο αύριο κιόλας πιάνει δουλειά στο Νέο Ανακαινισμένο Γήπεδο.
Λίγα λόγια για τον κ.Αλέξη Μαντζούνη:Γεννημένος 17 – 11 – 1965
Κάτοχος διπλώματος UEFA B,έχει εργαστεί με απόλυτη επιτυχία στα πρωταθλήματα της Μεσσηνίας όσο και της Αττικής ενδεικτικά
-Περίοδος 2017-2018:Πάμισος Μεσσήνης (Πρωταθλητής Μεσσηνίας),(Φιναλίστ κυπέλλου)
-Περίοδος 2014-2015:Α.Ο Κυπαρισσίας (Πρωταθλητής Μεσσηνίας)
-Περίοδος 2020-2021:Α.Ο Διαβολιτσίου (Κυπελλούχος Μεσσηνίας)
-Περίοδος 2019-2020 Παναυπλιακός (Πρωταθλητής Χειμώνα Γ Εθνική)
-Περίοδος 2021-2022:Α.Ο Μελισσίων (Ά Αθήνας 4ή θέση-8 Κυπέλλου ΕΠΣΑ).
Καλωσορίζουμε τον κύριο Μαντζούνη στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Πάμε κόουτς, πάμε Μπάρτσα"
Με τη σειρά του ο 58χρονος προπονητής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Μετά την χθεσινή συμφωνία και ανακοίνωση απο την ομάδα του Αγίου Δημητρίου, ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσας που με πήρατε τηλέφωνο ή στείλατε ένα μήνυμα,
να μου ευχηθείτε ή να μου πειτε μια καλή κουβέντα!! Μια ομάδα που κουβαλά μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία στις επαγγελματικές κατηγορίες, βαριά φανέλα, κόσμο που την ακολουθεί πιστα και πλέον με ένα γήπεδο στολίδι,να δουλεύεις όπως θέλει ο καθε προπονητης!! Υγεία από τον Θεό και τα υπόλοιπα στο ...γήπεδο!!".
Να θυμίσουμε πως ο Αλέξης Μαντζούνης πέρασε τη φετινή σεζόν για ένα διάστημα από τον πάγκο του Παμίσου, ενώ με την ομάδα της Μεσσήνης έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18. Ακόμη στη Μεσσηνία έχει κοουτσάρει την Κυπαρισσία, κατακτώντας αήττητος το πρωτάθλημα τη σεζόν 2014-15 και χάνοντας στις λεπτομέρειες την άνοδο στη Γ' εθνική, τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, σηκώνοντας το κύπελλο την περίοδο 2019-20.