Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 11:32

ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΕΡΑΝΗ 1-4: Πρώτο διπλό με καρέ Κόλλια! (βίντεο & φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΕΡΑΝΗ 1-4: Πρώτο διπλό με καρέ Κόλλια! (βίντεο & φωτό)

Μεγάλη νίκη σημείωσε χθες στην Αρκαδία η Εράνη, επικρατώντας με 4-1 του Λεωνιδίου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Ηταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Φιλιατρινής ομάδας στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, που έφερε την υπογραφή του Νίκου Κόλλια... Ο 32χρονος επιθετικός ήταν σε φοβερή ημέρα και πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του!
Αν προσθέσουμε και τα δύο γκολ που πέτυχε την περασμένη Τετάρτη στο Αίγιο επί του Παναιγιαλείου, μέσα σε πέντε ημέρες σημείωσε έξι γκολ σε δύο ματς, δείχνοντας την εκτελεστική του δεινότητα.
Το χθεσινό διπλό, που πανηγυρίστηκε έντονα από τους 60-70 φιλιατρινούς που βρέθηκαν στο Λεωνίδιο, αυξάνει αισθητά τις πιθανότητες της Εράνης να είναι μέσα στην προνομιούχο τριάδα που θα πάρει την άνοδο στην επόμενη Γ' εθνική.

Στα Φιλιατρά θα κριθεί η άνοδος

Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η Εράνη είναι με 6 βαθμούς στην 3η θέση πίσω από τον Παναιγιάλειο και τον ΠΑΟ Βάρδας, μαζί με τον Αμυκλιακό και τον Παλληξουριακό.
Την Τετάρτη η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου θα κάνει το ρεπό της και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει την άνοδο στα Φιλιατρά σε ισάριθμα ματς με ΠΑΟ Βάρδας και Παλληξουριακό.

Προβάδισμα στο 27’ με δύο γκολ 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, εν αντιθέσει με το ματς της πρεμιέρας με τον Αμυκλιακό και προηγήθηκαν στο 10’ με πλασέ στην κίνηση του Κόλλια ύστερα από σέντρα του Βασιλόπουλου από αριστερά.
Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Κόλλια σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.
Στο 27’ έγινε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους όταν ο Γεωργιόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κόλλιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μείωσε με πέναλτι Βερβεσού, 1-3 ο Κόλλιας στο 39’

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 36’ με ανύπαρκτο πέναλτι που υποδείχθηκε στον Γκότση (έδιωξε καθαρά την μπάλα ο αμυντικός της Εράνης).
Ο Βερβεσός ήτα εύστοχος από τα 11 βήματα, μειώνοντας σε 1-2.
Ομως ο Κόλλιας ήταν σε μεγάλη μέρα και τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Μπάρκα και σουτ του Μιχαλόπουλου που σταμάτησε σε σώμα αμυντικού, πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ με το αριστερό έγραψε το 1-3, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με πέναλτι ο Κόλλιας
έγραψε το 1-4 στο 70’

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου έλεγξε τον ρυθμό και δεν κινδύνευσε από την Αρκαδική ομάδα.
Μάλιστα στο 70’ ο δραστήριος χθες Γεωργιόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από αμυντικό και ο Κόλλιας διαμόρφωσε το τελικό 1-4 με εύστοχη εκτέλεση.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τριανταφύλλου, με βοηθούς τους Γκουριώτη και Δημητρόπουλο, όλοι τους από την Αργολίδα.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Γιαννούσης, Λάτσης, Καττής (66’ Γουσγούλας), Μπακάλης,
Γ. Γεωργίστης (55’ Παππάς), Βρεττάκης, Τσιλεπής, Γιαννούσης, Βερβεσός, Α. Γεωργίστης (66’ Ντομαζέτι), Μπαλαρίνης.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας (82’ Νικολακόπουλος), Πέππας, Γκότσης, Μπινιώρης, Γκεβόρι (82 Χρονόπουλος), Βασιλόπουλος (75’ Χάρμπας), Μιχαλόπουλος (70’ Κουρούβανης), Γεωργιόπουλος, Κόλλιας (75’ Πλακάς), Μπάρκας.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
Λεωνίδιο – Εράνη 1-4
ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός 2-1
Λεβάντε – Παναιγιάλειος 1-4
Ρεπό: Αμυκλιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Παναιγιάλειος 8-3 9
2. ΠΑΟ Βάρδας 6-3 7
3. Εράνη 10-5 6
-. Αμυκλιακός 3-1 6
-. Παλληξουριακός 4-3 6
6. Λεβάντε 3-12 1
7. Λεωνίδιο 2-9 0
* Το ρεπό τους έχουν κάνει ΠΑΟ Βάρδας, Παναιγιάλειος, Παλληξουριακός και Αμυκλιακός.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 31/5)
Λεωνίδιο – Λεβάντε
Αμυκλιακός – ΠΑΟ Βάρδας
Παναιγιάλειος – Παλληξουριακός
Ρεπό: Εράνη