Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 13:58

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκες για Tuba Libre και Ουρανοκατέβατους

Γράφτηκε από τον
“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκες για Tuba Libre και Ουρανοκατέβατους

Με τις νίκες της Tuba Libre και των Ουρανοκατέβατων επί της Γυψοσύνθεσης Ντάσης και της Μπαρτσελιώμα ξεκίνησε τη Δευτέρα η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Η Tuba Libre σημείωσε την 5η σερί νίκη και ανέβηκε προσωρινά στην 1η θέση της βαθμολογίας, που βρίσκεται η No name που παίζει απόψε με το ΚΤΕΛ. Οι Ουρανοκατέβατοι μετά το ρεπό τους επέστρεψαν στις νίκες μετά το ρεπό που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική.
Η εικόνα των δύο αγώνων που έγιναν προχθές έχει ως εξής:

ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ – TUBA LIBRE 1-3

Από το πρώτο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις για τη νίκη η Τuba Libre καθώς με τη συμπλήρωση 10 λεπτών από την έναρξη του ματς, πήρε προβάδισμα με 2-0. Η Γυψοσύνθεση Ντάσης μείωσε προσωρινά στο 64’ όμως λίγα λεπτά μετά οι τυπικά φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 3 γκολ και πανηγύρισαν άλλη μια νίκη.
Στο 7’ άλλαξαν την μπάλα οι Τζουμάκης, Αντ. Χριστόπουλος, αυτός έκανε την διαγώνια πάσα στον Ανδριανόπουλο, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Λακριντή, ο οποίος αντί για σουτ γύρισε την μπάλα στον Αντ. Χριστόπουλο που έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει αρχικά ο Μάρης, αλλά στην επαναφορά ο Αντ. Χριστόπουλος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίκτυα για το 0-1. Στο 10’ ο Σπυρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-2. Στο 64’ ο Τενέντες έκανε το φάουλ ”γέμισμα” στην περιοχή του Κοσμά και ο Δ. Χανδρινός πρόλαβε με κεφαλιά και μείωσε σε 1-2. Στο 72’ ο Σταματόπουλος εμπόδισε τον Λακριντή να απειλήσει, καθώς τον απέφυγε με ωραία κίνηση, με τον διαιτητή Μπασιλάρη να σφυρίζει αμέσως πέναλτι. Ο Τζουμάκης το εκτέλεσε προς το κέντρο της εστία ο Μάρης βρήκε την μπάλα με το χέρι, αλλά δεν κατάφερε να την διώξει πλάγια και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το τελικό 1-3.

Στο 61’ τραυματίστηκε ο Παπαδόπουλος της Γυψοσύνθεσης Ντάσης και αποχώρησε, αλλά επειδή είχαν γίνει όλες η αλλαγές η ομάδα αγωνίστηκε με 10 παίκτες για σχεδόν 20 λεπτά.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης, με βοηθούς διαιτητές τους Γιαλικάρη, Ταβουλαρέα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μάρης (15’), Ισούφι (29’), αντ. Χριστόπουλος (32’), Σπυρόπουλος (34’), Παπαδάκος (63’), Λακριντής (77’).
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ: Μάρης, Ισούφι, Καραμπέτσος (53’ Τούρλας), Φουρναράκος, Λιανός, Ντέρτζιαν (59’ Τενέντες), Ντάσης (53’ Σταματόπουλος), Παπαδόπουλος, Πατσόπουλος (41’ Δ. Χανδρινός), Ζέππος (59’ Μπέϊκο), Ντορίν (41’ Π. Χανδρινός).
TUBA LIBRE: Κοσμάς, Κουμούτσος, Κίσκηρας (53’ Βίγκος), Κατσαρέας, Φιλανδριανός (18’ λ.τρ. Παπαδάτος), Σπυρόπουλος, Ανδριανόπουλος, Χ. Μουλαβασίλης, Τζουμάκης, Αντ. Χριστόπουλος, Λακριντής.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ – ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 0-1

Ενα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να πάρουν τη νίκη οι Ουρανοκατέβατοι στο προχθεσινό ματς με τη Μπαρτσελιώμα.
Οι νικητές έκαναν πολλές φάσεις στη διάρκεια του αγώνα, αλλά έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα της Μπαρτσελιώμα ο οποίος σταμάτησε με τις επεμβάσεις του πολλές επιθετικές προσπάθειες τους. Επιθετικά η Μπαρτσελιώμα έκανε λίγες φάσεις χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κατσιώλη.
Χρυσή αλλαγή αποδείχθηκε ο Κιοσσές, ο οποίος αντικατέστησε τον Πολίμο στο ημίχρονο και σχεδόν ένα τέταρτο μετά χρίστηκε σκόρερ. Συγκεκριμένα στο 56’ ο Στριλιγκάς εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι εκεί που κινήθηκε ο Κιοσσές, ο οποίος με σουτ την έστειλε στο ουρανό των διχτύων της εστία τους Κότση και έκανε το 0-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς διαιτητές τους Τοτάκη, Δ. Ταβουλαρέα.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Κουτίβας, Μούκας (60’ λ.τρ. Ζαφειρίου), Γκράσσης (48’ Μπαλάσης), Μπουρδέκας, Ρισβάνης (48’ Ηλ. Ταβουλαρέας), Λιάππης (50’ Γεωργακόπουλος), Σταθακόπουλος (60’ Σκαφιδάς), Τριαντόπουλος, Αντωνόπουλος, Χριστιάς (50’ Τζανετάκος).
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Καλλιγιάννης, Σαρδέλας (41’ Κοκώνης), Μπάλας, Παπαγεωργόπουλος (67’ Παπαγεωργίου), Στυλιανίδης, Χαραλαμπίδης, Πολίμος (41’ Κοσσές), Χιώτης, Στριλιγκάς, Δωδέκατος.

Απόψε το ντέρμπι ΚΤΕΛ – No name

Χθες το βράδυ διεξήχθη το τρίτο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα στη Route 66/Μάμρα και την Old School. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων. Στις 7 μ.μ. θα παίξου No Pasaran – Estrada και στις 9 το βράδυ θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου το ΚΤΕΛ θα αντιμετωπίσει τη No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ.