Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2023 15:17

Τέλος ο Σάρλια από τον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και οι συζητήσεις για ανανέωση δεν τελεσφόρησαν.

Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί χωρίς τον Ζβόνιμιρ Σάρλια τη νέα σεζόν, αφού δεν υπήρξε συμφωνία στις διαπραγματεύσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου ποδοσφαιριστή, το οποίο και εκπνέει αυτό το καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες των «πρασίνων» έκαναν μαζί τους κάποιες συζητήσεις, αφού υπήρξε η έγκριση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μείνει ο Σάρλια ως συμπληρωματικός στόπερ στο ρόστερ, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του Κροάτη κεντρικού αμυντικού κρίθηκαν υπέρογκες, αφού ζήτησε τα διπλά λεφτά απ' όσα έπαιρνε, χρήματα τα οποία δεν ήθελε να διαθέσει το «τριφύλλι» για τον τέταρτο στόπερ του.

Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενός βασικού κι ενός συμπληρωματικού, αφού και ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια.
Ο Κροάτης αμυντικός αγωνίστηκε για 2 χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Πηγή: www.gazzetta.gr