Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2023 16:39

Η Καλαμάτα 3-0 την Ιεράπετρα, με 3 γκολ από το 69' και μετά!, Δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι στο β' μέρος!

Γράφτηκε από τον

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ (Ματέους, Βασιλόγιαννης, Πασάς) η Καλαμάτα νίκησε πριν από λίγο με 3-0 την Ιεράπετρα και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες, μετά από δύο και πλέον μήνες

. Η "Μαύρη Θύελλα" πέτυχε όλα τα γκολ από το 69' και μετά και συγκεκριμένα σε διάστημα 20 λεπτών, ενώ σε αυτό το διάστημα είχε και χαμένο πέναλτι με τον Τάτο.  Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν στείλει δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι με Ρόβα και Μπαξεβάνο, σε ένα "καταιγιστικό" δεύτερο ημίχρονο.  Γενικότερα το ματς ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, με την διαφορά ότι στο πρώτο ημίχρονο έλειψαν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Ιεράπετρα ήρθε στην Καλαμάτα με μόλις 14 παίκτες και κατά τη διάρκεια του ματς είδε να τραυματίζονται ο γκολκίπερ της (Τζελέπης) και ο σέντερ μπακ (Καλλιτσουνάκης). Ο 14ος παίκτης μάλιστα ήταν ο Κατάλντι που την Τετάρτη υπέγραψε στην Καλαμάτα και φυσικά δεν αγωνίστηκε σήμερα. Με τη σημερινή νίκη η "Μαύρη Θύελλα" ανέβηκε στην 4η θέση του β' ομίλου της Super Leagie 2, έπειτα από την ισοπαλία των Χανίων με την ΑΕΚ Β' (1-1).

Το Live του ματς

Εληξε το ματς. Καλαμάτα - Ιεράπετρα 3-0

90' Δύο αλλαγές για την Καλαμάτα. Ο Γκότσης στη θέση του Βασιλόγιαννη και ο Δρούγας στη θέση του Τάτου.

Ο Πασάς γράφει το 3-0. 

89' Νέο πέναλτι για την Καλαμάτα. Ο Τριανταφυλλάκης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα των Κάρδαρη και Τριανταφυλλάκη.

79' Δύο αλλαγές για την Καλαμάτα. Μπαίνουν οι Τριανταφυλλάκης και Μπουλλάρι και βγαίνουν οι Ματέους και Ρόβας.

78' Γκολ για την Καλαμάτα. Σέντρα του Κωνσταντινόπουλου από αριστερά, ο Βασιλόγιαννης απέφυγε δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 2-0.

Ο Νεόπουλος πέφτει την αριστερή του γωνία και αποκρούει το πέναλτι του Τάτου.

74'  Πέναλτι για την Καλαμάτα σε ανατροπή του Ρόβα από τον Καραμπέτσο. 

69' Γκολ για την Καλαμάτα. Ο Κωνσταντινόπουλος έκανε σέντρα από αριστερά, ο Τάτος αφού κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε  στον Ματέους που με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

66' Καλή στιγμή για την Καλαμάτα, ο Κωνσταντινόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Πασάς στο β' δοκάρι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

64' Και άλλο δοκάρι για την Καλαμάτα. Ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο προωθημένος Μπαξεβάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

63' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Παπατόλιος από δεξιά σέντραρε και ο Ρόβας με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

61' Αναγκαστική αλλαγή για την Ιεράπετρα. Αποχωρεί τραυματίας ο γκολκίπερ Τζελέπης και μπαίνει στη θέση του ο Νεόπουλος.

58' Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Πασάς στη θέση του Αρναρέλλη.  Αλλαγή και για την Ιεράπετρα ο Φ. Παπαδάκης στη θέση του Καλλιτσουνάκη.

57' Ατομική ενέργεια και σουτ Τάτου άουτ.

55' Παραμένει το 0-0

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Ιεράπετρα 0-0

40' Παραμένει το 0-0 ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Ιεράπετρα. Η "Μαύρη Θύελλα" έχει την συντριπτική  κατοχή της μπάλας και οι Κρητικοί περιμένουν στο μισό γήπεδο. Με εξαίρεση όμως την φάση του 20ου λεπτού, η Καλαμάτα δεν έχει άλλη κλασική ευκαιρία.

39' Κίτρινη κάρτα στον Ματέους.

29'  Κίτρινη κάρτα ο Χιμένεθ.

20' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Βασιλόγιαννης από δεξιά έκοψε την μπάλα στην περιοχή και ο Αρναρέλλης από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πρώτη κίτρινη κάρτα, τη βλέπει ο Μπακαγιόκο της Καλαμάτας.

12' Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το ματς

Ξεκίνησε ο αγώνας.

Λίγος κόσμος στο γήπεδο. Ολα είναι έτοιμα για να σφυρίξει η Ελένη Αντωνίου τη σέντρα.

Στο Δημοτικό Στάδιο βρίσκεται και ο Στηβ Μπένετ, αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ ΕΠΟ

Το "Notosport" βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο και θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μέντες, Καραγκούνης, Μπακαγιόκο, Μπαξεβάνος, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος, Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης, Ρόβας.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ:  Tζελέπης, Κάρδαρης, Κόκας,  Φαουστίνο, Καλλιτσουνάκης, Ιννος, Χιμένεθ, Καζάου, Παπαδάκης, Τσόφλιας, Καραμπέτσος.