Κυριακή, 04 Ιούνιος 2023 19:27

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ισόπαλη 1-1 η Εράνη με Βάρδα, έμεινε ζωντανή για την άνοδο

Γράφτηκε από τον

Τη μισή... δουλειά για την άνοδο στη Γ' εθνική έκανε σήμερα η Εράνη που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βάρδα στο κατάμεστο γήπεδο των Φιλιατρών.

Με αυτή την ισοπαλία η φιλιτριανή ομάδα έφτασε τους 7 βαθμούς και είναι στην 4η θέση του 5ου ομίλου. Παναιγιάλειος και Βάρδα εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη Γ' εθνική και απομένει ένα ακόμη εισιτήριο που θα το κατακτήσει είτε η Εράνη είτε ο Παλληξουριακός. Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου με νίκη την προσεχή Κυριακή ανεβαίνει στην τρίτη κατηγορία, ενώ η ομάδα της Κεφαλλονιάς θα παίξει για δύο αποτελέσματα.
Οσον αφορά το σημερινό ματς η Ηλειακή ομάδα προηγήθηκε στο 17' με πλασέ του Μπίσα, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 30' όταν το πλασέ του Κόλλια να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Βάρδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ Μπίσα με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Γεωργιόπουλο. Η φιλιατρινή ομάδα πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 85' όταν ο Τσόπελας κέρδισε πέναλτι από τον Μικελάτο και ο Πέππας έγραψε από τα 11 βήματα το τελικό 1-1.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο:
Εράνη - ΠΑΟ Βάρδας 1-1
Παλληξουριακός - Λεβάντε 3-1
Παναιγιάλειος - Αμυκλιακός 4-1