Δευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 23:26

Ενημέρωση της ΕΠΣΜ για τους κανονισμούς ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον

Περίπου 60 παράγοντες σωματείων, προπονητές, διαιτητές αλλά και παρατηρητές αγώνων παρευρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα «Αλ. Κουμουνδούρος» και παρακολούθησαν την εκδήλωση της ΕΠΣΜ σχετικά με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου.


Ο Λεωνίδας Οικονομίδης στην εισήγησή του αναφέρθηκε σε διάφορα σημεία του ΚΑΠ ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ποιοι πρέπει να μένουν στον πάγκο κατά την διάρκεια των αγώνων αλλά και στο ασυμβίβαστο προπονητή και παράγοντα, αφού τόνισε πως υπάρχουν κρούσματα στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Σχετική εισήγηση έκανε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς.
Από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΜ οι Παναγιώτης Μανωλόπουλος και Χρήστος Κότσαρης στάθηκαν κυρίως στο οφσάιν και τις νέες τροποποιήσεις αλλά και στις ποινές για χέρι ποδοσφαιριστή (για πέναλτι, χρώμα κάρτας κτλ.) ανά περίπτωση.
Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης ενώ απουσίασε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος, λόγω υποχρεώσεων στο Δήμο Οιχαλίας.
Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά ανάλογων ενημερωτικών εκδηλώσεων για θέματα κανονισμών που προγραμματίζει η ΕΠΣΜ. Η επόμενη μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνει σε άλλη πόλη του Νομού.