Δευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 22:00

Φιλανθρωπικός αγώνας Πανναυπλιακού-Παναθηναϊκού

Γράφτηκε από τον

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Πανναυπλιακού και του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, για την οικονομική ενίσχυση των κατασκηνώσεων και του γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας.

 

Τον αγώνα που έληξε ισόπαλος 3-3, διοργάνωσε ο τομέας Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ κατά την έναρξή του, ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, παρουσία του μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του Παναυπλιακού Νίκο Καραβίδα για την προσφορά του στο άθλημα.

Εν τω μεταξύ στο Ναύπλιο βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα των βετεράνων, ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος όμως αποχώρησε πριν αρχίσει η αναμέτρηση, όταν μια μικρή ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού, του επιτέθηκε με υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Μαζί με τον κ. Βαρδινογιάννη αποχώρησαν και αρκετοί φίλαθλοι που είχαν πάει στο γήπεδο με τα παιδιά τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ