Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2023 17:23

Οι κλήσεις του Πογέτ για Ιρλανδία και Γαλλία: Εκτός ο Δουβίκας, επιστροφή για Φούντα

Γράφτηκε από τον
Οι κλήσεις του Πογέτ για Ιρλανδία και Γαλλία: Εκτός ο Δουβίκας, επιστροφή για Φούντα

Αυτές είναι οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα ματς της Εθνικής με Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Γνωστοί έγιναν πλέον όλοι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ουρουγουανός τεχνικός στις προσεχείς αναμετρήσεις, καθώς οι κλήσεις έγιναν τμηματικά.
Η είδηση είναι ότι ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσος Δουβίκας, παραμένει εκτός (δεν ήταν στις επιλογές ούτε τον Μάρτιο), ενώ επιστρέφει ο Ταξιάρχης Φούντας. Υπενθυμίζεται ότι είναι εκτός ο Κώστας Φορτούνης.
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στην αποστολή, ώστε να έχει εναλλακτική λύση ο Γκουστάβο Πογέτ εφόσον βγει νοκ άουτ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Νεότερα για την κατάσταση του έμπειρου μέσου αναμένονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
Οι τελευταία που ενσωματώθηκαν είναι οι άσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας.
Αναλυτικά οι κλήσεις: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, καθώς επίσης ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος βάσει του αρχικού προγραμματισμού έχει κληθεί για προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.
Το σύνολο των παικτών της αποστολής της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, οπότε η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Πηγή: www.sport-fm.gr