Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 14:04

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Δύο ματς σήμερα για την 8η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Δύο ματς σήμερα για την 8η αγωνιστική

Με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα με δύο παιχνίδια, Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος – Old School και Γυψοσύνθεση Ντάσης – Μηχανικοί/Επαγγελματίες. Αύριο και την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί να γίνουν από ένα ματς και την Τετάρτη θα γίνουν δύο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8η αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δευτέρα 12/6
Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος – Old School, 7 μ.μ.
Γυψοσύνθεση Ντάσης – Μηχανικοί/Επαγγελματίες, 9 μ.μ.

Τρίτη 13/6
Ενωση Λογιστών – Estrada, 9 μ.μ.

Τετάρτη 14/6
Μπαρτσελιώμα – No Pasaran, 7 μ.μ.
Tuba Libre – No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, 9 μ.μ.

Πέμπτη 15/6
ΚΤΕΛ – Ουρανοκατέβατοι, 9 μ.μ.
Ρεπό: Route 66/Μάμρα

Η 7η αγωνιστική

Στα παιχνίδια της προηγούμενης Τετάρτης με νίκες συνέχισαν οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες, No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ και Tuba Libre, επικρατώντας αντίστοιχα της Μπαρτσελιώμα, της Υαλοτεχνικής Βασιλόπουλος και του ΚΤΕΛ. Η 7η αγωνιστική ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με την αναμέτρηση Ουρανοκατέβατοι – Γυψοσύνθεση Ντάσης, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3.
Η No name ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής, αφού κατάφερε να ξεφύγει με 6 πόντους από Route 66/Μάμρα (αναβλήθηκε ο αγώνας της με την Estrada) και Μηχανικούς, αλλά βρίσκεται μια νίκη μπροστά από την Tuba Libre, με την οποία θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Τετάρτη στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.
Να σημειωθεί ότι δεν διεξήχθη η αναμέτρηση Estrada – Route 66/Μάμρα μετά από αίτημα της πρώτης ομάδας.

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ – ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ 3-3

Οι Ουρανοκατέβατοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, καθώς η Γυψοσύνθεση Ντάσης κατάφερε να ισοφαρίσει και οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 3-3.
Στο 13’ ο τσάνης έκανε τη σέντρα και ο Πολίμος που κινήθηκε στο πίσω δοκάρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 27’ ο Καλλιγιάννης με ατομική προσπάθεια απέφυγε έναν αμυντικό μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 32’ ο Τσαναλίας με διαγώνιο σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 2-1. Στο 44’ και πάλι ο Τσαναλίας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας απέφυγε τον Κατσιώλη μπήκε στην περιοχή και με σουτ σε κενή εστία ισοφάρισε σε 2-2. Στο 47’ ο Παπαστεργίου έκανε τη σέντρα και στο β’ δοκάρι κινήθηκε ο Τσάνης, ο οποίος με κοντινό πλασέ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Ουρανοκατέβατους, κάνοντας το 3-2. Στο 50’ ο Τσαναλίας τροφοδότησε τον Ζέππο, ο οποίος από το πέναλτι σχεδόν με προσποίηση απέφυγε έναν αμυντικό και με σουτ στη δεξιά γωνία του Κατσιώλη διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Στο 56’ ο Τσαναλίας επιχείρησε σέντρα η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 66’ σε φάση διαρκείας στην περιοχή, αποδέκτης ήταν ο Τσαναλίας που έκανε το σουτ για να αποκρούσουν σχεδόν πάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί. Στο 75’ ο Καλλιγιάννης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 77’ σέντρα του Παπαστεργίου στο πίσω δοκάρι ο Χαραλαμπίδης με κοντινό διαγώνιο σουτ σε κενή εστία έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Πανόπουλο, Αθανασά. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Στυλιανίδης (40’), Πατσόπουλος (38’).
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Σαρδελάς (41’ Παπαστεργίου), Χαραλαμπίδης, Μπάλας, Παπαγεωργίου, Δαβίλας, Στυλιανίδης, Ηρακλής (57’ Γιαννακόπουλος), Τσάνης, Πολίμος (41’ Παπαγεωργόπουλος), Καλλιγιάννης (37’ Κιοσσές).
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ: Τσέλα, Ισούφι, Πατσόπουλος (41’ Αντονε), Φουρναράκος, Λιανός (57’ Πρίντσε), Π. Χανδρινός (41’ Καραμπέτσος), Ντάσης (41’ Τενέντες), Ζέππος, Δ. Χανδρινός, Ντέρτζια (57’ Μπέϊκο), Τσαναλίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(7η αγωνιστική)
No name – Υαλοτεχνική 4-1
Tuba Libre – ΚΤΕΛ 3-1
Old School – Ενωση Λογιστών 6-3
Ουρανοκατέβατοι – Γυψοσύνθεση 3-3
Estrada – Route 66 ανεβλήθη
Μηχανικοί – Μπαρτσελιώμα 5-2
Ρεπό: No Pasaran

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. No name 25-5 21
3. Tuba Libre 20-5 18
3. Route 66 24-8 15
4. Μηχανικοί 27-12 15
5. ΚΤΕΛ 17-8 12
6. Ουρανοκατέβατοι 13-8 11
7. Υαλοτεχνική 17-20 9
8. Old School 15-17 7
9. Γυψοσύνθεση 9-11 7
10. Estrada 11-18 3
11. No Pasaran 7-27 3
12. Μπαρτσελιώμα 6-22 0
13. Ενωση Λογιστών 10-40 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Μπαρτσελιώμα, Γυψοσύνθεση Ντάσης, ΚΤΕΛ, Tuba Libre, Ουρανοκατέβατοι, Μηχανικοί/Επαγγελματίες, No Pasaran
** Εκκρεμεί ο αγώνας Estrada – Route 66/Μάμρα

Οι σκόρερ

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ διατηρήθηκαν οι Γιάννης Τοντέρικα των Μηχανικών και Αποστόλης Τρικουράκης της Route 66 μετά τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής. Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε στο ματς της ομάδας του με την Μπαρτσελιώμα, ενώ και ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε γιατί το παιχνίδι της ομάδας του με την Estrada δεν διεξήχθη.
Αλλαγές είχαμε στη δεύτερη και τρίτη θέση εκεί όπου 5 παίκτες πλησίασαν τους δύο πρώτους. Συγκεκριμένα στα 6 γκολ ανέβηκαν οι Κώστας Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Βαγγέλης Γυφτέας της No name και Αντώνης Χριστόπουλος της Tuba Libre, φτάνοντας τον Αρη Ηλιόπουλο της Υαλοτεχνικής. Την 3η θέση μοιράζονται οι Γιώργος Δωδέκατος της No name και Νίκος Μητρόπουλος της Υαλοτεχνικής, οι οποίοι έβαλαν από ένα γκολ στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων τους όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι.
Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ και τα γκολ που έχουν σημειώσει είναι οι:

8 γκολ: Τοντέρικα (Μηχανικοί), Τρικουράκης (Route 66).

6 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Γυφτέας (No name), Αντ. Χριστόπουλος (Tuba Libre), Αρ. Ηλιόπουλος (Υαλοτεχνική).

5 γκολ: Δωδέκατος (No name), Μητρόπουλος (Υαλοτεχνική).

4 γκολ: Εμμανουήλ (ΚΤΕΛ), Ζαραφέτας (Μηχανικοί), Χελάς (No name), Γεωργιόπουλος (Route 66), Λακριντής (Tuba Libre).

3 γκολ: Τσαναλίας (Γυψοσύνθεση), Μαργιόλης, Χόχολης (Estrada), Σκαφιδάς, Γ. Στασινόπουλος, Μπόρα (ΚΤΕΛ), Σωτηράκος (Μηχανικοί), Δημητρίου, Πολυμενέας, Μπούνας (Old School), Χιώτης (Ουρανοκατέβατοι), Σπανός (Tuba Libre), Μουράτι (Υαλοτεχνική).

2 γκολ: Λιάβαρης (Γυψοσύνθεση), Λαγός (Ενωση Λογιστών), Λύρας (Estrada), Δεμπεγιώτης, Βασιλόπουλος, Κοζομπόλης, Φλ. Τοντέρικα (Μηχανικοί), Ζαφειρίου, Τζανετάκος (Μπαρτσελιώμα), Πανταζής, Αραποστάθης (No name), Μούγιος (No pasaran), Φράγκος (Old School), Δωδέκατος, Καλλιγιάννης (Ουρανοκατέβατοι), Νιάρχος, Γεωργουλέας, Ρηγόπουλος, Σεριάτος (Route 66), Τζουμάκης, Μουλαβασίλης (Tuba Libre), Πιτσιλής (Υαλοτεχνική).

1 γκολ: Λιανός, Πατσόπουλος, Δ. Χανδρινός, Ζέππος (Γυψοσύνθεση), Β. Κοντέας, Σπάλας (Ενωση Λογιστών), Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Τράντας (Estrada), Ζαγαρέλος, Αθανασόπουλος, Κ. Στασινόπουλος, Καράμπελας (ΚΤΕΛ), Φωτεινάκης, Κουρεντζής, Μπαχράμης, Κουπούζος (Μηχανικοί), Τριαντόπουλος, Γκράσσης (Μπαρτσελιώμα), Ασημακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κοψαχείλης, Κοτσίλας (No name), Γιακουμής, Σιψάς, Θεοδωρακόπουλος, Αναστασόπουλος, Χαλκιάς (No pasaran), Ξυλάς, Παπαδέας (Old School), Γερομαρκάκης, Δημητρέας, Παπαγεωργίου, Κιοσσές, Πολίμος, Τσάνης (Ουρανοκατέβατοι), Αντωνόπουλος, Μαργέλης, Σερούρ, Γερμάνης (Route 66), Μπακέας, Κουμούτσος, Παπαδάτος, Σπυρόπουλος (Tuba Libre), Κομπότης, Πιτσιλής (Υαλοτεχνική).

Αυτογκόλ: Νίκου, Κακάρογλου (No Pasaran), Γεωργουλέας (Route 66).