Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 11:14

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με τον Καρυπίδη συναντήθηκε ο Πρασσάς στο Σικάγο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με τον Καρυπίδη συναντήθηκε ο Πρασσάς στο Σικάγο

Με τον μεγαλομέτοχο του Αρη Θοδωρή Καρυπίδη, συναντήθηκε ο Γιώργος Πρασσάς.

Η συνάντηση δεν έγινε επί ελληνικού εδάφους, αλλά στο Σικάγο, όπου μένει μόνιμα ο πρόεδρος της “Μαύρης Θύελλας”. Οι δύο άνδρες συνδέονται με φιλία και έτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν το Σάββατο το βράδυ από κοντά, με αφορμή την παρουσία του κ. Καρυπίδη στις Ηνωμένες Πολιτείες για επαγγελματικούς λόγους. Πρασσάς και Καρυπίδης μίλησαν προφανώς για Καλαμάτα και Αρη, αλλά και για τα επαγγελματικά τους σχέδια. Το αφεντικό του Αρη έχει κάνει τρία συνεχόμενα ταξίδια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και κοινοποίησε μάλιστα την τελευταία του παρουσία στο Instagram, όπου ποζάρει χαμογελαστός με τον κ. Πρασσά, χωρίς να αναφέρει κάτι άλλο.

Αγωνιστικά, η “Μαύρη Θύελλα” ολοκλήρωσε αήττητη τους εκτός έδρας αγώνες της στο β’ γύρο. Αυτή τη φορά δεν κέρδισε, όπως στις προηγούμενες έξι εξόδους της, αλλά υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) την Κηφισιά, που με αυτό το βαθμό κατέκτησε τον τίτλο στον β’ όμιλο της Super League 2, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.
Η Κηφισιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο γήπεδο και ο Βαρδινογιάννης

Οι πρωταθλητές σήκωσαν μάλιστα την κούπα, μετά τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα με τη “Μαύρη Θύελλα”. Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι. Ξεχώρισε η παρουσία του πρώην ηγέτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, Γιώργου Βαρδινογιάννη. Ακόμα στην κερκίδα ήταν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αναστασίου, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό και ο τεχνικός του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα και άλλων ομάδων Γιάννης Πετράκης, πατέρας του επίσης προπονητή Γιώργου Πετράκη, που έγραψε ιστορία με την Κηφισιά.