Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 10:35

Eφυγε από Καρδίτσα ο Αμανατίδης

Γράφτηκε από τον
Eφυγε από Καρδίτσα ο Αμανατίδης

Θέμα ωρών είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει έρθει σε συμφωνία με τη μεσσηνιακή ομάδα και ίσως και σήμερα ανακοινωθεί η πρόσληψη του. Χθες η πρώην ομάδα του η Αναγέννηση Καρδίτσας, γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον Περικλή Αμανατίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Περικλή Αμανατίδη. Ο coach συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην επάνοδο του συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες, όσο και στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιήσαμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους στο πρωτάθλημα της Super League 2. Τον ευχαριστούμε δημόσια για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία και επιτυχία τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα της Αναγέννησης θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον!».
Ο Περικλής Αμανατίδης θα πάρει τη σκυτάλη από τον Αντώνη Μαυρέα, που κάθισε για τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ιλτσο Γκεοργκιόσκι.