Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 12:08

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά ακαδημιών στη μνήμη του Σταύρου Παπαδόπουλου

Γράφτηκε από τον
Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά ακαδημιών στη μνήμη του Σταύρου Παπαδόπουλου

Τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών διοργάνωσαν από 19 έως 21 Ιουνίου, ο Μεσσηνιακός, ο Αίαντας και ο Πανθουριακός στη μνήμη του Σταύρου Παπαδόπουλου, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Στο 1ο Κalamata Cup “Σταύρος Παπαδόπουλος” συμμετείχαν με διάφορες ομάδες τους τα σωματεία: Αθηναϊκός, Αίαντας Καλαμάτας, Α.Ο. Αστέρας Εξαρχείων, Γ.Σ. Αργυρουπόλεως, Εράνη Φιλιατρών, Θύελλα Ραφήνας, Π.Σ. «Η Καλαμάτα», Ολυμπιακός Βάρης, Π.Ο. Ατσαλένιος και Τιτάνες Καλαμάτας.
Τα παιχνίδια φιλοξενήθηκαν στα γήπεδα Μεσσηνιακού, Αδερφών Σακελλαρόπουλου, Λαιίκων και Ασπροχώματος, με τον τελευταίο αγώνα διεξάγεται στο ιστορικό γήπεδο του Μεσσηνιακού. Οι διοργανωτές χαρακτηρίζουν πετυχημένο το τουρνουά, που έγινε συνεργασία με την εταιρεία Boca Sports, καθώς στην Καλαμάτα βρέθηκαν περίπου 500 αθλητές, πολλοί συνοδοί των Σωματείων και πάρα πολλοί γονείς.
Οι επισκέπτες διέμεναν σε τρία ξενοδοχεία, το Ακτή Ταϋγετος, το Conference Resort και το Μessinian Bay. Εγιναν αγώνες για τις κατηγορίες Κ8, Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16 , με τους μικρούς αθλητές να εντυπωσιάζουν με την τεχνική τους κατάρτιση, την παιδεία και το αγωνιστικό τους πάθος. Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 26 Ιουνίου, καθώς το τριήμερο 26-28 Ιουνίου θα γίνει το β’ μέρος του τουρνουά, με το οποίο και θα πέσει η “αυλαία”.