Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 11:00

"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Eφεση για να ανατραπεί η απόφαση

Γράφτηκε από τον
"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Eφεση για να ανατραπεί η απόφαση

 

Με την ΠΑΕ Καλαμάτα να συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα της αδειοδότησης κύλησε το Σαββατοκύριακο.

Η "Μαύρη Θύελλα" ως γνωστόν δεν πήρε άδεια για τη νέα Super League 2 και πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί μεν να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα, αλλά θα έχει περιορισμό μεταγραφών.
Η διοίκηση μέχρι σήμερα δεν έχει εξηγήσει ποιος ή ποιοι ευθύνονται γι' αυτή την εξέλιξη και ενώ ο κόσμος "βράζει", βλέποντας την ιστορία να επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια! Οι ΠΑΕ που δεν πέρασαν τη διαδικασία της αδειοδότησης, έχουν πάντως δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός τριών εργάσιμων ημερών μετά την κοινοποίηση της απόφασης.
H Καλαμάτα, αναμένεται να καταθέσει σήμερα έφεση, ώστε να ανατραπεί η απόφαση στο Δευτεροβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Κάτι που στην ΠΑΕ θεωρούν ότι είναι εφικτό να συμβεί, καθώς το νομικό επιτελείο θα ισχυριστεί ότι εκ παραδρομής, δεν πληρώθηκε μια δόση 4.000 ευρώ και πως ο υπόλοιπος φάκελος με τα δικαιολογητικά είναι άψογος.
Θυμίζουμε, ότι όσες ΠΑΕ δεν έχουν άδεια, μπορούν να κάνουν μόνο τρεις μεταγραφές άνω των 25 ετών, ενώ μέχρι 30 Ιουνίου θα μπορούν να προβούν σε ανανεώσεις παικτών ανεξαρτήτων ηλικίας και υπηκοότητας. Ως εκ τούτου, αυτή θα είναι εβδομάδα εξελίξεων για τη "Μαύρη Θύελλα" που πρέπει να αποφασίσει ποιους παίκτες θα κρατήσει και ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα το θέμα προπονητή.
Ο Περικλής Αμανατίδης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Γιώργο Πρασσά και την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μάλιστα στην Καλαμάτα, αλλά η πρόσληψή του δεν έχει ανακοινωθεί! Απαντες φαίνεται ότι τηρούν στάση αναμονής για την κατάληξη που θα έχει το θέμα της αδειοδότησης.