Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 13:25

Γκολ και θέαμα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για Ολους”

Γράφτηκε από τον
Γκολ και θέαμα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για Ολους”

Οι αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση Γυψοσύνθεση Ντάσης – Route 66/Μάμρα, που θα γίνει σήμερα στις 9 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή με το παιχνίδι Tuba Libre – Μηχανικοί/Επαγγελματίες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των παιχνιδιών της 10ης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα έχει ως εξής:

Δευτέρα 26 Ιουνίου
Γυψοσύνθεση Ντάσης - Route 66/Μάμρα, 9 μ.μ.

Τρίτη 27 Ιουνίου
Ουρανοκατέβατοι - No name/Κ.Κούμανης ΑΒΕΕ, 9 μ.μ.

Τετάρτη 28 Ιουνίου
Old school – Estrada, 7 μ.μ.
ΚΤΕΛ - No pasaran, 9 μ.μ.

Πέμπτη 29 Ιουνίου
Ενωση Λογιστών – Μπαρτσελιώμα, 9 μ.μ.

Παρασκευή 30 Ιουνίου
Tuba Libre - Μηχανικοί/ Επαγγελματίες, 9 μ.μ.
Ρεπό: Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος

Η 9η αγωνιστική

Η πιο πλούσια από πλευράς γκολ ήταν η 9η αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που πέρασε.
Συνολικά σημειώθηκαν 37 γκολ, τα πιο πολλά που έχουν επιτευχθεί σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές. Στα 5 παιχνίδια υπήρξε νικητής, ενώ το ματς Μηχανικοί – ΚΤΕΛ έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4.
Αναλυτικά, η εικόνα στα 4 από τα 6 παιχνίδια που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, είναι η ακόλουθη:

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΚΤΕΛ 4-4

Δεν αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που έγιναν την περασμένη Τετάρτη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες και το ΚΤΕΛ μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις στην αναμέτρηση τους, που έληξε ισόπαλη με σκορ 4-4.
Στο 17’ πάσα του Κεράνη στον Σωτηράκο, αυτός σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και έφυγε πλάγια, εκεί που πρόλαβε ο Δημητρίου έκανε τη σέντρα και ο Βασιλόπουλος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 32’ ο Σωτηράκος με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 41’ από σέντρα του Εμμανουήλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σκιαδόπουλου και ο διαιτητής Ηλ. Νικολόπουλος σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σκαφιδάς και μείωσε σε 2-1. Ενα λεπτό μετά από μπαλιά του Καδά, ο Σκαφιδάς με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 48’ ο Τσούλος με ελεύθερο έφερε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, όπου ο Καδάς συγκρούστηκε με τον Καμπουγερή στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν την μπάλα, η οποία έφυγε πλάγια και πρόλαβε ο Τοντέρικα με σουτ σε κενή εστία έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Μηχανικούς κάνοντας το 3-2. Στο 55’ ο Εμμανουήλ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη συμβολή των δοκαριών στη δεξιά πλευρά της εστίας του Τσούλου. Στο 57’ ο Δεμπεγιώτης έκανε τη σέντρα και ο Τοντέρικα που κινήθηκε στο πίσω δοκάρι, με κοντινό πλασέ έκανε το 4-2. Στο 65’ κοντινό διαγώνιο σουτ του Εμμανουήλ απέκρουσε ο Τσούλος η μπάλα έφυγε πλάγια και ο Εμμανουήλ με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα και μείωσε σε 4-3. Στο 74’ ο Σκαφιδάς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-4.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Γ. Μιχαλόπουλο. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε στο 79’ ο Θ. Ηλιακόπουλος γιατί εξύβρισε τον διαιτητή διαφωνόντας σε απόφαση του.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Τσούλος, Γιαννούλης, Κουπούζος, Σκιαδόπουλος, Ντάκουρης, Σωτηράκος, Δεμπεγιώτης, Βασιλόπουλος (73’ Γρηγορόπουλος), Τοντέρικα, Κεράνης (59’ Κοζομπόλης), Δημητρίου (54’ Ντορίν).
ΚΤΕΛ: Καμπουγέρης, Αθανασόπουλος, Σταματόπουλος (53’ Μπούρας), Κ. Στασινόπουλος, Καδάς (26’ λ.τρ. Θ. Ηλιακόπουλος), Δ. Ηλιακόπουλος, Μπόρα, Μέντζας (60’ Σκαρτσίλης), Γ. Στασινόπουλος, Εμμανουήλ, Σκαφιδάς.

ROUTE 66/ΜΑΜΡΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 3-0

Με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και άλλο ένα στο β’ ημίχρονο η Route 66/Μάμρα κέρδισε με 3-0 την Μπαρτσελιώμα και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Στο 31’ ο Ρηγόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσούκλερη και ο διαιτητής Ηλ. Μπουρίκας σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Σερούρ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και “έγραψε” το 1-0. Στο 36 ο Μέγγος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον Κότση και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 68’ ο Τρικουράκης μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 3-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας με βοηθούς διαιτητές τον Λουκά και την Χαλκιαδάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν στο 35’ οι Γκράσσης, Γεωργουλέας.
ROUTE 66: Καλλιντέρης, Ρίζος, Αντωνόπουλος, Γαλέας (62’ Μανωλόπουλος), Γεωργιόπουλος, Γεωργουλέας, Μέγγος, Σεριάτος, Ρηγόπουλος, Τρικουράκης, Σερούρ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Μούκας (41’ Γεωργομήτρος), Γκράσσης, Τσούκλερης, Μπαλάσης, Ρισβάνης, Μουράτι, Τριαντόπουλος, Χριστιάς, Αντωνόπουλος, Ψυχάρης.

NO PASARAN - ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ 1-6

Μεγάλη σε σκορ νίκη σημείωσε η Γυψοσύνθεση Ντάσης που επιβλήθηκε με 6-1 της No Pasaran.
Οι νικητές είχαν σε καλή ημέρα τους Λιανό και Φουρναράκο, οι οποίοι σημείωσαν, ο πρώτος 3 και ο δεύτερος δύο γκολ με ωραίες ενέργειες και ολοκλήρωσε τη νίκη με επίσης ωραία σε εκτέλεση γκολ ο Ζέππος, με την ομάδα τους να ανεβαίνει στην 8η θέση.
Στο 30’ ο Λιανός με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 36’ από κόρνερ του Ντάση ο Φουρναράκος με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 45’ ο Λιανός πρόλαβε τον Αγγελακάκη, που επιχείρησε έξοδο από την εστία του και με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3. Στο 51’ από σέντρα του Ντάση ο Λιανός με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-4. Στο 67’ ο Καπετανάκης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-4. Στο 74’ ο Ζέππος εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι εκεί που κινήθηκε ο Φουρναράκος, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5. Στο 78’ ο Ζέππος με ψηλοκρεμαστό σου έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αγγελακάκη και διαμόρφωσε το τελικό 1-6.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Αθανασά, Δ. Γιαλικάρη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε οι Πατσόπουλος (15’), Λιανός (20’) και Κακάρογλου (67’).
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος (41’ Αγγελακάκης), Παναγόπουλος (41’ Καμπανίνι), Γεωργόπουλος (41’ Κακάρογλου), Σιψάς, Λαδάς, Μαυροειδέας, Ρόκας (61’ Αναστασόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (41’ Πρωτόπαπας), Μούγιος, Πετσόπουλος, Γιακουμής (53’ Καπετανάκης).
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ: Μαρής, Ισούφι, Καραμπέτσος, Π. Χανδρινός, Φουρναράκος, Αντόνε, Λιανός, Δ. Χανδρινός, Σταματόπουλος, Ζέππος, Πατσόπουλος (25’ Ντάσης).

ESTRADA - ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ 6-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Χόχολη, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ, η Estrada κέρδισε με 6-1 την Υαλοτεχνική στο τελευταίο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής.
Η ασπρόμαυρη ομάδα με 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο, κατόρθωσε να πετύχει την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα σημειώνοντας και σε αυτό το ματς 6 γκολ.
Στο 17’ ο Χόχολης με συρτό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 24’ από σέντρα του Κ. Γιαννακόπουλου ο Λύρας κινήθηκε στο πίσω δοκάρι και με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 2-0. Στο 37’ ο Χόχολης με διαγώνιο σουτ σχεδόν απ’ τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Σταματέλου και πέτυχε το 3-0. Στο 45’ ο Ηλιόπουλος εκτέλεσε φάουλ από μακριά, ο Δ. Σωτηρόπουλος με τα χέρια έδιωξε πλάγια την μπάλα και ο Μητρόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της με διαγώνιο σουτ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και μετά κατέληξε άουτ. Στο 47’ ο Χριστόπουλος με ατομική ενέργεια απέφυγε τον Σταματέλο και σε κενή εστία έκανε το 4-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες της Υαλοτεχνικής διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Κομπότης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον β’ βοηθό Θεοδωρίδη για οφσάιντ με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια έκανε φραστική επίθεση στον διαιτητή Δ. Γιαλικάρη, ο οποίος του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Από εκεί και μετά μέχρι το τέλος του αγώνα η Υαλοτεχνική αγωνίστηκε με 10 παίκτες. Στο 55’ από μπαλιά του Κ. Γιαννακόπουλου ο Χόχολης βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταματέλο και με σουτ σημείωσε το 5-0. Στο 63’ από κόρνερ του Αρ. Ηλιόπουλου ο Τσιγάρος με προβολή μείωσε σε 5-1. Στο 83’ πάσα του Δ. Σωτηροπούλου στον Χόχολη, αυτός με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Δ. Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Τοτάκη και Θεοδωρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Πιτσιλής (15’).
ESTRADA: Δ. Σωτηρόπουλος, Χαλίλης, Τράντας, Παύλου, Λάππας, Λύρας, Μπούρας (41’ λ.τρ. Μπαρνασάς), Κ. Γιαννακόπουλος, Μαριόλης, Χριστόπουλος, Χόχολης.
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Σταματέλος, Π. Γιαννακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Κομπότης, Λυκούσης, Κοκορόγιαννης (60’ Παναγόπουλος), Τσιγάρος, Μουράτι, Μητρόπουλος, Πιτσιλής (56’ Φάκος), Ηλιόπουλος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(9η αγωνιστική)
No name – Old School 4-1
Ουρανοκατέβατοι – Tuba Libre 2-5
Estrada – Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος 6-1
Μηχανικοί – ΚΤΕΛ 4-4
No pasaran – Γυψοσύνθεση 1-6
Route 66 – Μπαρτσελιώμα 3-0
Ρεπό: Ενωση Λογιστών

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. No name 33-7 27
2. Route 66 30-8 21
3. Tuba Libre 26-11 21
4. Μηχανικοί 33-17 19
5. ΚΤΕΛ 26-13 16
6. Υαλοτεχνική 20-27 12
7. Ουρανοκατέβατοι 16-18 11
8. Γυψοσύνθεση 16-14 10
9. Old School 20-23 10
10. Estrada 23-22 9
11. Μπαρτσελιώμα 11-27 3
12. No Pasaran 10-38 3
13. Ενωση Λογιστών 13-46 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Μπαρτσελιώμα, Γυψοσύνθεση Ντάσης, ΚΤΕΛ, Tuba Libre, Ουρανοκατέβατοι, Μηχανικοί/Επαγγελματίες, No Pasaran, Route 66/Μάμρα, Ενωση Λογιστών

Οι σκόρερ

Οι Αλέξανδρος Χόχολης (Estrada) και Γιάννης Τοντέρικα (Μηχανικοί) μοιράζονται την πρώτη θέση στο σχετικό πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ, μετά τον ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 9ης αγωνιστικής.
Ο Χόχολης έβαλε 4 γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Υαλοτεχνικής και ο Τοντέρικα δύο στο ματς με το ΚΤΕΛ, που έληξε ισόπαλο.
Στη 2η θέση με 9 γκολ, ανέβηκε ο Αποστόλης Τρικουράκης της Route 66/Mάμρα, με το 3ο τέρμα που έβαλε στην επικράτηση της ομάδας του επί της Μπαρτσελιώμα.
Οι Δημήτρης Σκαφιδάς (ΚΤΕΛ), Βαγγέλης Γυφτέας (No name) και Θανάσης Λακριντής (Tuba Libre) σκαρφάλωσαν στην 3η θέση και έχουν 8 όσα και ο Κώστας Δαβίλλας της Ενωσης Λογιστών.
Ο Λακριντής σημείωσε 4 γκολ στη νίκη της ομάδας του με τους Ουρανοκατέβατους, ο Σκαφιδάς 3 στο ματς με τους Μηχανικούς και ένα ο Γυφτέας στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελιώμα.
Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ και τα γκολ που έχουν σημειώσει είναι οι:

10 γκολ: Χόχολης (Estrada), Τοντέρικα (Μηχανικοί).

9 γκολ: Τρικουράκης (Route 66).

8 γκολ: Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Σκαφιδάς (ΚΤΕΛ), Γυφτέας (No name), Λακριντής (Tuba Libre).

7 γκολ: Χελάς (No name), Αντ. Χριστόπουλος (Tuba Libre).

6 γκολ: Γ. Στασινόπουλος, Αρ. Ηλιόπουλος (Υαλοτεχνική).

5 γκολ: Λύρας (Estrada), Εμμανουήλ (ΚΤΕΛ), Δωδέκατος (No name), Μητρόπουλος, Μουράτι (Υαλοτεχνική).

4 γκολ: Τσαναλίας, Λιανός (Γυψοσύνθεση), Ζαραφέτας, Σωτηράκος (Μηχανικοί), Δημητρίου, Μπούνας (Old School), Γεωργιόπουλος (Route 66), Σπανός (Tuba Libre).

3 γκολ: Μαργιόλης (Estrada), Μπόρα (ΚΤΕΛ), Δεμπεγιώτης, Βασιλόπουλος (Μηχανικοί), Μούγιος (No pasaran), Πανταζής, Πολυμενέας (Old School), Χιώτης (Ουρανοκατέβατοι).

2 γκολ: Λιάβαρης, Φουρναράκος, Ζέππος (Γυψοσύνθεση), Λαγός, Β. Κοντέας (Ενωση Λογιστών), Κοζομπόλης, Φλ. Τοντέρικα (Μηχανικοί), Ζαφειρίου, Τζανετάκος, Τριαντόπουλος, Ψυχάρης (Μπαρτσελιώμα), Αραποστάθης, Σπυρόπουλος, Θεοδωρόπουλος (No name), Φράγκος, Γυφτέας (Old School), Δωδέκατος, Καλλιγιάννης, Στριλιγκάς (Ουρανοκατέβατοι), Νιάρχος, Γεωργουλέας, Ρηγόπουλος, Σεριάτος, Σερούρ (Route 66), Τζουμάκης, Μουλαβασίλης (Tuba Libre), Πιτσιλής (Υαλοτεχνική).

1 γκολ: Πατσόπουλος, Δ. Χανδρινός (Γυψοσύνθεση), Σπάλας (Ενωση Λογιστών), Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Τράντας, Μπούρας, Χριστόπουλος (Estrada), Ζαγαρέλος, Αθανασόπουλος, Κ. Στασινόπουλος, Καράμπελας (ΚΤΕΛ), Φωτεινάκης, Κουρεντζής, Μπαχράμης, Κουπούζος, Κεράνης (Μηχανικοί), Γκράσσης, Σταθακόπουλος, Γεωργομήτρος (Μπαρτσελιώμα), Ασημακόπουλος, Κοψαχείλης, Κοτσίλας (No name), Γιακουμής, Σιψάς, Θεοδωρακόπουλος, Αναστασόπουλος, Χαλκιάς, Κακάρογλου, Καπετανάκης (No pasaran), Ξυλάς, Παπαδέας, Κυριόπουλος (Old School), Γερομαρκάκης, Δημητρέας, Παπαγεωργίου, Κιοσσές, Πολίμος, Τσάνης, Ζουριδάκης (Ουρανοκατέβατοι), Αντωνόπουλος, Μαργέλης, Γερμάνης, Μέγγος (Route 66), Μπακέας, Κουμούτσος, Παπαδάτος, Σπυρόπουλος (Tuba Libre), Κομπότης, Πιτσιλής, Τσιγάρος (Υαλοτεχνική).

Αυτογκόλ: Νίκου, Κακάρογλου (No Pasaran), Γεωργουλέας (Route 66).