Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 11:38

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στον πάγκο ο Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στον πάγκο ο Καλόμαλος

 

Δυναμικά ξεκίνησε το σχεδιασμό της νέας σεζόν ο Μιλτιάδης, ο οποίος επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Α’ τοπική…

Η ομάδα του Πύργου ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Καλόμαλο, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του Μιλτιάδη για τη σεζόν 2023-24. Παράλληλα ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Θανάση Λακριντή και τον συνεργάτη του Κώστα Γεωργακόπουλο, οι οποίοι κατέκτησαν τον τίτλο πέρυσι στην Α1 τοπική.
Ο 48χρονος τεχνικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διέγραψε μια εξαιρετική πορεία με την Κυπαρισσία (ήταν αήττητος) και έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο από την Εράνη. Ακόμη έχει περάσει από τους πάγκους του Πανθουριακού, του Παμίσου (κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής το 2020 και καθοδήγησε την ομάδα της Μεσσήνης στη Γ’ εθνική), της Σπερχογείας (κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 τοπική το 2017), του Εθνικού Μελιγαλά και του Πανιωνίου Καλαμάτας.

Επιστρέφει μετά από 18 χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλόμαλος είχε φορέσει τη φανέλα του Μιλτιάδη ως ποδοσφαιριστής πριν 18 χρόνια (σεζόν 2004-05), όταν οι ασπρόμαυροι αγωνιζόντουσαν στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής. Μάλιστα ο Μιλτιάδης ήταν η μοναδική ομάδα που έπαιξε μπάλα ο Καλόμαλος, πλην του Πανιωνίου Καλαμάτας που ξεκίνησε και τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα!
Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει λοιπόν στην ομάδα του Πύργου με στόχο να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που θα κάνει πρωταθλητισμό τη νέα σεζόν, αφού οι στόχοι του Μιλτιάδη και τη νέα σεζόν είναι υψηλοί.
Οι διοικούντες σε συνεργασία με το νέο προπονητή έχουν προχωρήσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό και είναι κοντά σε συμφωνία με ορισμένους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν προσεχώς.