Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 13:22

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Θετικά μηνύματα για εκλογή νέας διοίκησης

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Θετικά μηνύματα για εκλογή νέας διοίκησης

Θετικά ήταν τα μηνύματα από την πρώτη γενική συνέλευση του Τέλλου Αγρα που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη.

Η θητεία της διοίκησης του Παναγιώτη Αγγελόπουλου που ήταν διετής έληξε, με συνέπεια να πρέπει να γίνουν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης.
Στην πρώτη συνέλευση έδωσαν το “παρών” ορισμένα άτομα της απερχόμενης διοίκησης και μέλη του συλλόγου και έγιναν οι πρώτες διεργασίες και συζητήσεις για την επόμενη μέρα του Τέλλου Αγρα σε διοικητικό επίπεδο.
Αποφασίστηκε δε να γίνει επαναληπτική γενική συνέλευση σήμερα Τετάρτη, όπου αναμένεται να παραβρεθούν και ορισμένα νέα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει πρόθεση να είναι στο νέο συμβούλιο. Αρχικά θα γίνει ο απολογισμός, διοικητικός και οικονομικός, της απερχόμενης διοίκησης και εν συνεχεία εκλογές για νέο συμβούλιο.
Υπάρχει μάλιστα αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει νέα αναβολή και θα γίνει γνωστή σήμερα η νέα διοίκηση της ομάδας των Γαργαλιάνων.
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχει συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” στον προεδρικό θώκο και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει και στο νέο συμβούλιο που θα προκύψει.
Από τη στιγμή που κλείσει σήμερα το διοικητικό μέτωπο, θα ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, για το πρωτάθλημα της Α’ τοπική και το κύπελλο που θα συμμετέχει η ομάδα των Γαργαλιάνων.