Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 16:18

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Εύκολη νίκη για την Route 66/Μάμρα

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Εύκολη νίκη για την Route 66/Μάμρα

Εύκολο έργο είχε η Route 66/Μάμρα το βράδυ της Δευτέρας, καθώς επικράτησε με 4-0 της Γυψοσύνθεσης Ντάσης, στο ματς που άνοιξε την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Οι νικητές μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για να φτάσουν στη νίκη, καθώς με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου κέρδιζαν 3-0.
Η Γυψοσύνθεση Ντάσης δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να σκοράρουν είτε γιατί δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια είτε γιατί ο Καλλιντέρης έκανε σωτήριες επεμβάσεις.
Στο 12’ ο Σεριάτος με ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση πέτυχε το 0-1. Στο 17’ ο Γεωργιόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καυκά και ο διαιτητής Ηλ. Μπουρίκας σφύριξε το πέναλτι. Ο Σερούρ με εύστοχη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστία του Μάρη και “έγραψε” το 0-2. Στο 23’ ο Σερούρ έκανε τη σέντρα και ο Ανδρώνης από το ύψος της μικρής περιοχής σχεδόν, με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3. Στο 33’ μπροστινή μπαλιά του Φουρναράκου για τον Ντάση, αυτός έφυγε πίσω από τους αμυντικούς και βγήκε τετ-α-τετ με τον Καλλιντέρη έκανε το πλασέ, όμως ο τερματοφύλακας της Route 66 κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και να γλιτώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Στο 41’ ο Αντωνόπουλος με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ο Τρικουράκης προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Στο 46’ από σέντρα του Σερούρ, ο Γεωργιόπουλος με δυνατή κεφαλιά επιχείρησε να σκοράρει όμως ο Μάρης εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, οι αμυντικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους, όμως την έστειλαν πάνω στον Γεωργιόπουλο. Αυτός χωρίς καθυστέρηση με σουτ στη δεξιά γωνία του Μάρη σημείωσε το 0-4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας που είχε βοηθούς διαιτητές την Χαλκιαδάκη και τον Θεοδωρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μάρης (9’), Τσαναλίας (24’) και Ντάσης (24’).
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ: Μάρης, Ισούφι, Καραμπέτσος, Φουρναράκος, Καυκάς (62’ Πατσόπουλος), Λιανός, Ντάσης (56’ Π. Χανδρινός), Δ. Χανδρινός, Τσαναλίας, Ζέππος, Αντόνε (56’ Τενέντες).
ROUTE 66/ΜΑΜΡΑ: Καλλιντέρης, Ρίζος, Γερμάνης, Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος (68’ Μανωλόπουλος), Γεωργουλέας, Ανδρώνης (67’ Λιάππας), Σεριάτος, Ρηγόπουλος, Τρικουράκης, Σερούρ.

Δύο ματς σήμερα

Δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις 7 το απόγευμα θα παίξουν Old School – Estrada και δύο ώρες αργότερα στις 9 θα γίνει το ματς ΚΤΕΛ – No Pasaran. Χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση Ουρανοκατέβατοι – No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ.