Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 14:21

Σε τουρνουά στη Σερβία η Ακαδημία Πατίστα

Γράφτηκε από τον
Σε τουρνουά στη Σερβία η Ακαδημία Πατίστα

Στη Σερβία βρέθηκε το περασμένο πενθήμερο η Ακαδημία Πατίστα, όπου συμμετείχε σε διεθνή τουρνουά.

Αγόρια και κορίτσια αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες παίζοντας απέναντι σε δυνατές ομάδες και σε ωραία αθλητικά κέντρα. Στο διάστημα παραμονής στη γείτονα χώρα, ο προπονητής της καλαματιανής ομάδας Νίκος Κακαλέτρης είχε μια ευχάριστη συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά…

Συνάντηση Κακαλέτρη με Τάσιτς στο Βελιγράδι!

Ο λόγος για τον 44χρονο πλέον Ιβάν Τάσιτς που συναντήθηκε με την αποστολή του Πατίστα στο Βελιγράδι και τα είπε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Νίκο Κακαλέτρη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στη “Μαύρη Θύελλα” πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια, όταν αυτός ήταν παίκτης και ο Κακαλέτρης γυμναστής και βοηθός προπονητή!
Ο Σέρβος μέσος είχε έρθει στην Καλαμάτα το 2005 και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, πριν πάρει μεταγραφή για τον Εργοτέλη και τη Super League. Στη συνέχεια ο Ιβάν Τάσιτς επέστρεψε στην αγαπημένη του “Μαύρη Θύελλα”, ενώ στην εν Ελλάδι καριέρα του έπαιξε ποδόσφαιρο και στον Λεβαδειακό, τη Νίκη Βόλου και την Καβάλα.
Να σημειωθεί πως η αποστολή του Πατίστα στο διάστημα παραμονής της στη Βελιγράδι επισκέφτηκε και το θρυλικό γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, το θρυλικό Μαρακανά του Βελιγραδίου!