Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 18:38

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Επιβλητική νίκη για την No name

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Επιβλητική νίκη για την No name

Με επιβλητική σε σκορ νίκη επί των Ουρανοκατέβατων, συνέχισε την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα “Αθληση για όλους”, η πρωτοπόρος No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ.


Στο δεύτερο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης, η No name κέρδισε με 7-1 τους Ουρανοκατέβατους και διατηρήθηκε στην κορυφή με 6 πόντους διαφορά από τη δεύτερη (μέχρι στιγμής), Route 66/Μάμρα.
Η Νο name, με την αύρα από την κατάκτηση του κυπέλλου, το περασμένο Σάββατο (3-1 την Μπαρτσελιώμα), έφτασε στην άνετη σε σκορ νίκη και διατηρεί τις ελπίδες της για κατάκτηση και του τίτλου στο πρωτάθλημα.
Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Πανταζής ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων. Πέντε λεπτά μετά από σέντρα του Θεοδωρόπουλου, ο Πανταζής με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2. Στο 17’ ο Θεοδωρόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 21’ πάσα του Χελά στον Δωδέκατος, αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 0-3. Στο 24’ ο Κοτσίλας βγήκε τετ-α-τετ με στον Κατσιώλη έκανε το συρτό σουτ για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο τερματοφύλακας των Ουρανοκατέβατων. Στο 34’ και πάλι ο Κοτσίλας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας, πρόλαβε ο Κοτσίλας σούταρε ξανά η μπάλα βρήκε στον Δαβίλα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-4. Στο 49’ από μπαλιά του Πανταζή ο Χελάς με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-5. Ενα λεπτό μετά από ωραία μπροστινή μπαλιά του Τζίφα, ο Χελάς έφυγε πίσω από τους αμυντικούς πρόλαβε την έξοδο του Κατσιώλη και με φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 0-6. Στο 64’ ο Κοτσίλας γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Χελάς με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-7. Το τελικό 1-7 έγινε στο 70’ όταν σε σέντρα του Σαρδελά, ο Καλλιγιάννης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Κατσιώλη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Τοτάκη και Λουκά.
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Σαρδελάς, Δαβίλας, Παπαγεωργόπουλος, Παπαγεωργίου, Χαραλαμπίδης, Τσιντάρης, Παπαστεργίου, Στυλιανίδης, Χιώτης, Καλλιγιάννης.
NO NAME: Μητσέας, Θεοδωρόπουλος, Κουνάδης, Τζίφας, Σπυρόπουλος, Παπαδάκος (15’ λ.τρ. Κοτσίλας), Κοψαχείλης, Κοσυφολόγος, Δωδέκατος, Πανταζής, Χελάς.

Ενα ματς σήμερα

Σήμερα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση Ενωση Λογιστών – Μπαρτσελιώμα, η οποία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ. Χθες είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τα παιχνίδια Old School – Estrada και ΚΤΕΛ - No pasaran.