Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 10:46

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νέο τεχνικό τιμ και συνεργασία με Ολυμπιακό Ανάληψης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Νέο τεχνικό τιμ και συνεργασία με Ολυμπιακό Ανάληψης

Με νέο τεχνικό τιμ θα πορευτεί ο Πάμισος την περίοδο 2023-2024.

Ο κυπελλούχος Μεσσηνίας έχει έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή του Ολυμπιακού Ανάληψης Νίκο Γεωργακλή, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο των “πρασίνων”, όπως και ο Ευτύχης Τασιόπουλος, καθηγητής φυσικής αγωγής. Ακόμα συνεχίζει στην ομάδα ο Αντώνης Τσουκαλάς, που οδήγησε φέτος τον Πάμισο στην κατάκτηση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Η διοίκηση θα ανακοινώσει σήμερα ή το αργότερο έως την Δευτέρα το νέο τεχνικό τιμ, καθώς και τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό Ανάληψης! Οι “ερυθρόλευκοι” θα λάβουν ωστόσο κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα, όπως ξεκαθαρίζεται και από τις δύο πλευρές, που θα έχουν διαφορετικά συμβούλια και στόχους στην Α’ τοπική. Για τον Πάμισο το ζητούμενο δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Νέος γραμματέας ο Τσέρτος

Στο μεταξύ ο Πάμισος, γνωστοποίησε ότι νέος γραμματέας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τσέρτος μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πετρόπουλου λόγω φόρτου εργασίας. Ο τελευταίος συνεχίζει ως μέλος στη διοίκηση.
Ετσι μετά την ανασυγκρότηση που έγινε και τη νέα κατανομή αρμοδιοτήτων, το συμβούλιο του Παμίσου έχει ως εξής: Γιώργος Γεωργιόπουλος (πρόεδρος), Σταύρος Ντούλης (α’ αντιπρόεδρος), Αλέξανδρος Βλαχάκης (β’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Φιλόπουλος (γ’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Τσέρτος (γενικός γραμματέας), Νίκος Γιαννόπουλος (ειδικός γραμματέας), Γιάννης Πλατάρος (ταμίας), Γιώργος Βλαχάκης, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Πετρουλάκης, Γιώργος Πετρόπουλος και Δημήτρης Καίσαρης (μέλη). Ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος θα είναι α’ γενικός αρχηγός και ο Δημήτρης Καίσαρης β’ γενικός αρχηγός. Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και γραφείο Τύπου θα είναι ο Γιώργος Πετρουλάκης, που θα είναι ακόμα υπεύθυνος επικοινωνίας με την ΕΠΣΜ, αλλά και του τμήματος μπάσκετ του Παμίσου.