Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 15:03

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκες για Estrada και ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από τον

Estrada και ΚΤΕΛ πρόσθεσαν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους, κερδίζοντας την Τετάρτη σε παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, την Old School με 1-0 και τη No Pasaran με 8-1.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Estrada αγωνίστηκε με μια 11άδα (καμία αλλαγή) και με ένα γκολ στις αρχές του β’ ημιχρόνου πήρε την 3η συνεχόμενη νίκη της.
Στο παιχνίδι που ακολούθησε το ΚΤΕΛ νίκησε με το επιβλητικό 8-1 τη No Pasaran και διατηρήθηκε στην 5η θέση.
Την Πέμπτη ο αγώνας ανάμεσα στην Ενωση Λογιστών και την Μπαρτσελιώμα αναβλήθηκε, καθώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί γιατρός,. Τέλος το ματς Tuba Libre – Μηχανικοί/Επαγγελματίες που ήταν προγραμματισμένο για χθες κρίθηκε στα χαρτιά, μιας και δεν προσήλθαν να αγωνιστεί η ομάδα των Μηχανικών.

Συγκέντρωσαν χρήματα για τη μικρή Διονυσία-Νεκταρία

Οι ομάδες No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ και η Μπαρτσελιώμα που αναμετρήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο φετινό τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” προχώρησαν στη συγκέντρωση χρημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα για τη νεαρή μαθήτρια Διονυσία-Νεκταρία, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στο Δημοτικό στάδιο που διεξήχθη ο τελικός υπήρχε κουμπαράς και όποιος ήθελε έβαζε χρήματα για τη νεαρή συμπολίτισσα μας. Την Τετάρτη το απόγευμα οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων, Φίλιππος Κληρόπουλος (Μπαρτσελιώμα) και Βασίλης Κοσυφολόγος (No name), συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τους 14ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας Αννα Κρητικού και της παρέδωσαν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, βοηθώντας από την πλευρά τους να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να μεταβεί στην Αθήνα η μικρή Διονυσία-Νεκταρία και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίσει και να ξαναβρεί την υγεία της.
Σε ότι αφορά τα παραπάνω δύο παιχνίδια, η εικόνα τους είναι η ακόλουθη:

OLD SCHOOL – ESTRADA 0-1

Την 3η σερί νίκη της και 4η συνολικά στο πρωτάθλημα σημείωσε την Τετάρτη η Estrada επικρατώντας 1-0 της Old School σε παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.
Το πολύτιμο όπως αποδείχθηκε γκολ σημείωσε στο 50’ ο Λύρας με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση.
Οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα της αναμέτρησης διεκδίκησαν τη νίκη, όμως λίγες φορές οι επιθετικοί έφτασαν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.
Με αυτή τη νίκη η Estrada έφτασε τους 12 βαθμούς και έπιασε στην 6η θέση την Υαλοτεχνική.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πανόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Αντ. Μιχαλόπουλο, Ταβουλαρέα.
OLD SCHOOL: Ευστ. Γιαννακόπουλος, Δελής, Κυριόπουλος, Παναγόπουλος, Κουφόγιωργας, Δημητρίου, Σφουντούρης, Μπούνας, Γυφτέας, Ψαράκης (41’ Μανώλης), Φράγκος.
ESTRADA: Τσαμαλανδρής, Κ. Γιαννακόπουλος, Τράντας, Παύλου, Μπαρνασάς, Χαλίλης, Λύρας, Σωτηρόπουλος, Χόχολης, Χριστόπουλος, Λάππας

ΚΤΕΛ - NO PASARAN 8-1

Σε επιθετικό μονόλογο για το ΚΤΕΛ εξελίχθηκε ο προχθεσινός αγώνα με την No Pasaran, την οποία κέρδισε με το επιβλητικό 8-1.
Οι νικητές έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Το ίδιο δυνατά ξεκίνησαν και το δεύτερο ημίχρονο όπου κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη 4 γκολ.
Από την άλλη η No Pasaran δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του αντιπάλου της, όμως στο β’ ημίχρονο κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 55’, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Μούγιος έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει, όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 2’ ο Σκαφιδάς με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, χαμηλά και στη συνέχεια έφυγε άουτ. Στο 5’ μπαλιά του Εμμανουήλ στο Θ. Ηλιακόπουλος, αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 11’ ο Σκαφιδάς εκτέλεσε φάουλ με πάσα στον Εμμανουήλ, αυτός με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 2-0. Στο 17’ από πάσα του Εμμανουήλ, ο Καράμπελας με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Δύο λεπτά μετά ο Μπόρα με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Κουρούπη και “έγραψε” το 4-0. Στο 48’ ο Σκαφιδάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Λαδά και ο διαιτητής Τοτάκης σφύριξε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Δ. Ηλιακόπουλος και σημείωσε το 5-0. Στο 51’ ο Μούγιος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 55’ από σέντρα του Παναγόπουλου, ο Μούγκος με κοντινή κεφαλιά μείωσε προσωρινά σε 5-1. Δύο λεπτά μετά ο Μπόρα με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αγγελακάκη και πέτυχε το 6-1. Στο 62’ μπαλιά του Εμμανουήλ στον Σκαφιδά, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 7-1. Το τελικό 8-1 διαμόρφωσε στο 73’ ο Θ. Ηλιακόπουλος με συρτό σουτ, παρότι ο Ρόκας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε να την διώξει πλάγια και να γλιτώσει την ομάδα του από άλλο γκολ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τοτάκης με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Αντ. Μιχαλόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Καμπουγέρης (28’).
ΚΤΕΛ: Αργυρόπουλος (41’ Σκαρτσίλης), Δ. Ηλιακόπουλος, Μέντζας, Κ. Στασινόπουλος, Καμπουγέρης, Καράμπελας, Μπόρα, Θ. Ηλιακόπουλος, Σκαφιδάς, Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος (41’ Αθανασόπουλος).
NO PASARAN: Κουρούπης (41’ Αγγελακάκης), Πρωτόπαπας (41’ Πετσόπουλος), Καμπανίνι (49’ Θεοδωρακόπουλος), Λαδάς, Σιψάς, Μαυροειδέας (41’ Παναγόπουλος), Κακάρογλου, Σεργκάν (41’ Ρόκας), Μούγιος (56’ Γεωργόπουλος), Σεμπάστιαν (63’ Βασιλόπουλος), Γιακουμής (49’ Καπετανάκης).