Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 13:07

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Εγκρίθηκε το έργο ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Εγκρίθηκε το έργο ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο

Στο γήπεδό του ευελπιστεί ότι θα παίζει από τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος Πλατύ, καθώς προχωρούν οι εργασίες που χρειάζονται ώστε το γήπεδο, που θυμίζουμε ότι έχει εγκαινιαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να εξασφαλίσει αδειοδότηση προκειμένου να πραγματοποιούνται επίσημοι αγώνες.

Η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε χθες ότι εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το έργο του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Τα καλά νέα που είχαμε προαναγγείλει είναι πλέον γεγονός!
Ανακοινώνουμε ότι εγκρίθηκε από το Περιφερειακό συμβούλιο ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου μας! Ήταν ένα επιπλέον αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο κάνει πραγματικότητα ο Περιφερειάρχης μας κ. Παναγιώτης Ε. Νίκας !Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη ο οποίος μετά από τα εγκαίνια του γηπέδου μας είχε πει πως οτιδήποτε άλλο και αν χρειάζεται το γήπεδο θα το πραγματοποιήσει και όντως κάνει πράξη και αυτό το αίτημά μας ώστε να ολοκληρωθεί πλέον το γήπεδο πλήρες! Σε όλα τα παραπάνω μεγάλη είναι η συμβολή του Περιφερειακού Συντονιστή Πολιτικής προστασίας κ. Βασίλειου Χαντζή ώστε να εκπληρωθούν και ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες στο γήπεδο. Επίσης ενημερώνουμε ότι οι εργασίες του αγωνιστικού και περιβάλλοντα χώρου καθώς επίσης και των αποδυτηρίων ολοκληρώθηκαν. Ακόμα έχουν εκκινήσει οι ενέργειες ώστε να γίνει η αδειοδότηση. Έτσι λοιπόν το γήπεδο της ομάδας μας θα πληρεί όλα αυτά που χρειάζονται ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να προπονούνται στις καλύτερες συνθήκες!”.