Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 15:13

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Στη 2η θέση ανέβηκε η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Στη 2η θέση ανέβηκε η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος

 

Μια ισοπαλία και μια νίκη είχαμε στα δύο παιχνίδια της Δευτέρας με τα οποία άνοιξε η 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.


Η Ενωση Λογιστών πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γυψυσύνθεση Ντάσης, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αγωνιστική. Στο ματς που ακολούθησε η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελιώμα και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Την Τρίτη το βράδυ το προγραμματισμένο παιχνίδι ανάμεσα σε Μηχανικούς/Επαγγελματίες και Ουρανοκατέβατους δεν πραγματοποιήθηκε. Οι Ουρανοκατέβατοι δεν προσήλθαν να αγωνιστούν, ενώ ενημέρωσαν και την επιτροπή πρωταθλήματος, ότι δεν συγκέντρωναν τον απαιτούμενο αριθμό παικτών ώστε να παίξουν. Ετσι οι Μηχανικοί πήραν ξεκούραστα τους τρεις πόντους, καθώς κέρδισαν το ματς στα χαρτιά με 3-0.
Αναλυτικά η εικόνα των δύο αγώνων της Δευτέρας είναι η ακόλουθη:

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ 2-2

Πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Ενωση Λογιστών στην αναμέτρηση της με τη Γυψοσύνθεση Ντάσης που έληξε ισόπαλη με σκορ 2-2.
Οι Λογιστές πήραν το προβάδισμα ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους με αυτογκόλ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ανέτρεψαν το σκορ παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1. Οι Λογιστές, κατάφερε στο προτελευταίο λεπτό του αγώνα να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.
Στο 39’ μετά από γέμισμα του Λαγού, ο Σπάλας έκανε την κεφαλιά η μπάλα πήγε προς την εστία και ο Φουρναράκος με τον Ισούφι έτρεξαν για να απομακρύνουν την μπάλα, ο πρώτος τη έδιωξε πάνω στο δεύτερο με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα και με αυτό τον τρόπο να γίνει το 1-0. Στο 44’ ο Ντάσης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 57’ ο Λιάβαρης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και μετά την μπλόκαρε ο Μανιατέας.Στο 73’ ο Λιανός με σουτ έξω από την περιοχή έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Γυψοσύνθεση, κάνοντας το 1-2. Στο 79’ από κόρνερ του Κ. Δαβίλλα, ο Σταθούλης που κινήθηκε στο α’ δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γ. Μιχαλόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Λουκά, Μπασιλάρη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σπάλας (34’) και Ισούφι (34’).
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Ξαρχάκος (55’ Μανιατέας), Φαράντος (58’ Νικολόπουλος), Ηλ. Κοντέας, Σταυρόπουλος, Σταθούλης, Τσόλκας, Δαμουράς (54’ Απ. Δαβίλλας), Λαγός, Κ. Δαβίλλας, Β. Κοντέας, Σπάλας.
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ: Μάρης, Ισούφι (41’ Ντάσης), Καραμπέτσος, Π. Χανδρινός, Φουρναράκος, Δ. Χανδρινός, Πατσόπουλος (54’ Σταματόπουλος), Αντονε, Λιάβαρης, Ζέππος, Λιανός.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ – ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 1-2

Την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος κερδίζοντας με 2-1 την Μπαρτσελιώμα.
Και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την Υαλοτεχνική να προηγείται στο 42’ και στο 69’ και τη Μπαρτσελιώμα να μειώνει στο 74’ με πέναλτι.
Στο 27’ ο Πιτσιλής με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 42’ από πάσα του Μπ. Μουράτι ο Πιτσιλής με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 69’ διαγώνια πάσα του Πιτσιλή σε Παλαμάρα, αυτός μπήκε περιοχή και με συρτό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 74’ ο Τριαντόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παναγόπουλο και ο διαιτητής Μπασιλάρης σφύριξε το πέναλτι. Ο Γκράσης με εύστοχη εκτέλεση έστειλε την μπάλα σχεδόν στο κέντρο της εστίας και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Γεωργομήτρος (5’, σουτ, 8’ σουτ, 37’ σουτ), Αντωνόπουλος (29’ μακρινό σουτ), Λιάππης (29’ σουτ), Παλαμάρας (33’ διαγώνιο σουτ), Πιτσιλής (34’ μακρινό σουτ), Τζανετάκος (54’ σουτ),
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Ταβουλαρέα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Λιάππης (57’).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Κουτίβας (25’ λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Α. Μουράτι, Γκράσσης, Μπαλάσης (46’ Τζανετάκος), Ρισβάνης, Λιάππης, Σταθακόπουλος, Τριαντόπουλος, Αντωνόπουλος, Γεωργομήτρος.
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Κόρδας, Ν. Καρούμπαλης, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παλαμάρας, Γιαννακόπουλος (53’ Π. Καρούμπαλης), Τσιγάρος, Φάκος, Μητρόπουλος, Πιτσιλής, Μπ. Μουράτι.