Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 16:39

Νέα διοίκηση στο Δώριο

Γράφτηκε από τον

Ετοιμο να επιστρέψει στη δράση είναι το Δώριο, καθώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ, που του στέρησε πέρυσι τη συμμετοχή στην Α1 τοπική.

Η ομάδα εγγράφηκε στο Μητρώο, ενώ απέκτησε και νέα διοίκηση με επικεφαλής την Δήμητρα Θεοχάρη.

“Μετά από μια δύσκολη και στενάχωρη χρονιά εκτός γηπέδων, ο Δωριέας επιστρέφει με νέο Διοικητικό Συμβούλιο και έχοντας ολοκληρώσει την εγγραφή του στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στηριζόμενοι σε νέα παιδιά της περιοχής μας, και με την στήριξη και των παλαιών μελών”, αναφέρει η ανακοίνωση του Δωρίου.
Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου έχει ως εξής: Δήμητρα Θεοχάρη (πρόεδρος), Μιχάλης Μιχελής (ταμίας), Λυμπέρης Θεοχάρης (γενικός γραμματέας), Ευθύμιος Γκότσης, Bosmeag Zανέτα Σφύρη, Ηλίας Καραντζιάς, Αλέξης Μπουτσικάκης (μέλη). Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Κωνσταντίνος Γκρίτζαλης, Σοφία Τριπύλα και Γιώργος Δημαράς.
“Ευχαριστούμε από καρδιάς τον φίλο της ομάδας κ. Στέλιο Παπαδόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του και καθοδήγηση στην επιτυχή εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ, καθώς και όλους τους φίλαθλους υποστηρικτές μας για την διαχρονική στήριξή τους.. Ζήτω ο Δωριέας!”, καταλήγει η ανακοίνωση.