Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 10:52

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φουλάρει για στόπερ και μέσο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φουλάρει για στόπερ και μέσο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Καλαμάτα, μετά την πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία.

Η "Μαύρη Θύελλα" απέκτησε την Παρασκευή τον 33χρονο αμυντικό Στέργιο Δημόπουλο από την Αναγέννηση Καρδίτσας και κινείται πλέον για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, μιας και ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει οι Μπακαγιόκο και Λουπάνο.

Πρόταση σε Τσελεπίδη, Σόουζα – Εξετάζει Παυλίδη

Η μεσσηνιακή ομάδα χτύπησε την... πόρτα του Τιμόθεου Τσελεπίδη, που έχει αγωνιστεί για δύο σεζόν στη "Μαύρη Θύελλα" και φέτος ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, από όπου αποχώρησε.
Ο έμπειρος αμυντικός έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Super League 2, όπως ο Λεβαδειακός, Το θέμα θα ξεκαθαρίσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά, μέσα στην εβδομάδα. Στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται και ο Ούγκο Σόοουζα, ο Πορτογάλος αμυντικός του Ιωνικού στον οποίο έχει γίνει κρούση, ενώ θα γίνει κίνηση και για δεξιό μπακ. Πέρα από τα μετόπισθεν, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ενίσχυση και στη μεσαία γραμμή. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, είναι αυτή του Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος, όπως και ο Τσελεπίδης, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Καλαμάτα και φέτος τέθηκε αντίπαλός της με τη φανέλα της Προοδευτικής.
Ο Παυλίδης μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού.
Θυμίζουμε, ότι η "Μαύρη Θύελλα" έχει αποκτήσει τον Μπαράλες από τον Αστέρα Τρίπολης, τον Βαλεριάνο από τον Ιωνικό, τον Κατάλντι από την Ιεράπετρα και τον Δημόπουλο, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Περικλής Αμανατίδης.
Οι προσθήκες στη "Μαύρη Θύελλα" θα φθάσουν σε διψήφιο αριθμό, καθώς έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες, με τελευταίο τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη.
Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την τελευταία μέρα του Ιουλίου στην Καλαμάτα, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στην Πτολεμαϊδα από 17 έως 28 Αυγούστου.