Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 20:47

ΑΕΚ: Η επιστολή δύο Καλαματιανών, που συγκίνησε τον Αλμέιδα

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: Η επιστολή δύο Καλαματιανών, που συγκίνησε τον Αλμέιδα

Σε μία κίνηση, που προκάλεσε την συγκίνηση του προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα προχώρησαν δύο Καλαματιανοί, που παρακολουθούν από κοντά την προετοιμασία της Ενωσης στο Μπουργκ Χαάμστεντε της Ολλανδίας.

Ο Γρηγόρης Ζωντανός (αριστερά) έγραψε μία συγκινητική επιστολή και μαζί με τον φίλο του Αντώνη Μποσίνη (δεξιά) την παρέδωσαν στον προπονητή του Δικεφάλου εκφράζοντας τα συναισθήματα, που τους δημιούργησε η παρουσία του Αργεντίνου προπονητή στον πάγκο της ομάδας τους που συνδυάστηκε με το νταμπλ την περασμένη σεζόν.

"Η αγάπη και το αφοσίωση που νιώθω για εσένα και για την ομάδα μας είναι βαθιά και ακλόνητη. Σε διαβεβαιώνω ότι, κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών, θα είμαι εκεί για να σε υποστηρίξω. Όπως λέει το σύνθημα της ΑΕΚ, "ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚαρα στα Δύσκολα". Αυτό μεταφράζεται ελεύθερα ως "ΑΕΚ στις εύκολες στιγμές, ακόμα περισσότερο ΑΕΚ στις δύσκολες." Σηματοδοτεί την ανθεκτικότητά μας, την αμείωτη αγάπη μας για την ομάδα σε κάθε περίσταση, καλή ή κακή", αναφέρει χαρακτηριστικά σε απόσπασμα από το γράμμα του ο Γρηγόρης Ζωντανός στον Ματίας Αλμέιδα.