Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 12:13

Πρέσινγκ της Φροζινόνε στον Παπασταθόπουλο

Γράφτηκε από τον
Πρέσινγκ της Φροζινόνε στον Παπασταθόπουλο

Μετά από 12 χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι κοντά στο να ξαναπαίξει στο Καμπιονάτο, με τον Τζαλούκα Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει πως η Φροζινόνε είναι σε επαφές για να κάνει δικό της τον 35χρονο στόπερ.

Ο Μεσσήνιος διεθνής αμυντικός αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες τον Ολυμπιακό αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών μετά από δυόμισι χρόνια και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, που είναι πιθανό να βρίσκεται στην Ιταλία.
Κι αυτό γιατί η Φροζινόνε, που ανέβηκε φέτος στην Serie A, κάνει προσπάθειες για να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να το αποκαλύπτει τονίζοντας πως ο "Sokratis" είναι ο "ισχυρός αμυντικός" για τον οποίο είχε μιλήσει πρόσφατα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Αντζελότζι, μιλώντας στο ιταλικό Sky Sport.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, ο έμπειρος στόπερ θα επιστρέψει στην Ιταλία μετά από 12 χρόνια και η Φροζινόνε θα αποτελέσει την τρίτη ομάδα της καριέρας του από τη γειτονική χώρα, μετά από το πέρασμά του από Τζένοα και Μίλαν.
Πηγή: sport24.gr