Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 10:49

1 Αυγούστου ξεκινά η “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
1 Αυγούστου ξεκινά η “Μαύρη Θύελλα”

Ικανοποίηση υπάρχει στην “Μαύρη Θύελλα” για την εξέλιξη του σχεδιασμού της ομάδας και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι φέτος η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα.

Η προετοιμασία της ομάδας αποφασίστηκε ότι να ξεκινήσει την 1η Αυγούστου στην Καλαμάτα ενώ όπως έχει γίνει γνωστό το βασικό στάδιο της θα γίνει στην Πτολεμαϊδα στις 17-28 Αυγούστου. Ανθρωποι της Μεσσηνιακής ομάδας επισκέφθηκαν μάλιστα τις προηγούμενες μέρες το αθλητικό κέντρο στο οποίο θα γίνει η προετοιμασία και έμειναν ευχαριστημένοι από αυτά που είδαν.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση και για την στελέχωση του ρόστερ είναι σε συνεχή επαφή ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης και ο γενικός αρχηγός Αντώνης Μαυρέας.
Θυμίζουμε, ότι η "Μαύρη Θύελλα" έχει αποκτήσει τον Μπαράλες από τον Αστέρα Τρίπολης, τον Βαλεριάνο από τον Ιωνικό, τον Κατάλντι από την Ιεράπετρα και τον Στέργιο Δημόπουλο από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Οι προσθήκες στη "Μαύρη Θύελλα" θα φθάσουν σε διψήφιο αριθμό, καθώς έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες. Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης, που έχει αγωνιστεί για δύο σεζόν στη "Μαύρη Θύελλα" και φέτος ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Ούγκο Σόοουζα, Πορτογάλος αμυντικός του Ιωνικού και ο Μπάμπης Παυλίδη, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Καλαμάτα στο παρελθόν, είναι κάποιες από τις περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται.