Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:50

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η Tuba Libre 3-2 την Route 66/Μάμρα

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η Tuba Libre 3-2 την Route 66/Μάμρα

Η Tuba Libre κατέλαβε τη 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα μετά την επικράτησε της με 3-2 επί της Route 66/Μάμρα στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η Tuba Libre κατάφερε στην πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα να φτάσει μια ανάσα από τη διεκδίκηση του τίτλου, κερδίζοντας μάλιστα στο προχθεσινό ματς της περσινή πρωταθλήτρια.
Το βράδυ της Τρίτης στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης ” έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια τους πρωταθλήματος ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα διεκδικήσουν τον τίτλο.
Στο 33’ ο Γεωργιόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Κοσμάς απέκρουσε σωτήρια με γροθιές. Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου ο Τζουμάκης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Σπαντός αυτός έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, βγήκε μόνος απέναντι στον Τσιάμη και με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 52’ σέντρα του Ρίζου στο πίσω δοκάρι, ο Αργυρόπουλος με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 59’ ο Αργυρόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοσμά, σούταρε συρτά, όμως η μπάλα βρήκε στη ρίζα της κάθετης δοκού και έφυγε πλάγια. Στο 70’ ο Σπανός έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Αντ. Χριστόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1. Τέσσερα λεπτά μετά οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια. Από σέντρα του Ρίζου ο Ρηγόπουλος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με το κεφάλι που πέρασε πλάγια εκεί που κινήθηκε ο Αργυρόπουλος, ο οποίος με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 78’ ο Λακριντής έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα σχεδόν στο πίσω δοκάρι στον Σπανό, ο οποίος με κοντινό διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10, αρχικά ο Τρικουράκης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη για εξύβριση του διαιτητή Ηλ. Μπουρίκα και στο 69’ αποχώρησε λόγω προβλήματος τραυματισμού ο Χαρ. Μουλαβασίλης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας με βοηθούς διαιτητές τους Θεοδωρίδη και Στ. Γιαλικάρη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Λακριντής (46’), Σπανός (66’), Αντωνόπουλος (6’), Τρικουράκης (49’) και Γερμάνης (56’)
TUBA LIBRE: Κοσμάς, Κουμούτσος, Βίγκος, Κρεμμύδας (62’ Φιλανδριανός), Τζουμάκης, Σπυρόπουλος, Ανδριανόπουλος (55’ Κισκήρας), Χαρ. Μουλαβασίλης, Σπανός, Αντ. Χριστόπουλος, Λακριντής.
ROUTE 66: Τσιάμης, Σερούρ, Ρίζος, Γερμάνης, Αντωνόπουλος, Γεωργουλέας, Αργυρόπουλος, Ανδρώνης, Ρηγόπουλος, Τρικουράκης, Γεωργιόπουλος.
* Ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Old School – Μπαρτσελιώμα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης” και έχει οριστεί να αρχίσει στις 9 το βράδυ.