Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 18:43

Γεντβάι για Παναθηναϊκό: «Πρώτοι στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη» (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Γεντβάι για Παναθηναϊκό: «Πρώτοι στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη» (βίντεο)

Ο Τιν Γεντβάι έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα και δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά τις 15:00 προσγειώθηκε στην Αθήνα με πτήση από το Μόναχο το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι. Ο 27χρονος στόπερ, πέμπτη προσθήκη των «πράσινων» αυτό το καλοκαίρι, αποκτήθηκε δανεικός για έναν χρόνο από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με μια ρεαλιστική οψιόν αγοράς.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε ο Κροάτης διεθνής.

«Ξέρω τους Σέρβους παίκτες, κάποιους που έπαιξαν στην Κροατία. Με κάποιους μίλησα και προσωπικά. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή, ξέρω τι περιμένουν από μένα και όλη την ομάδα. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», πρόσθεσε.
Ο Γεντβάι θα περάσει από ιατρικά τεστ, θα υπογράψει και πιθανότατα θα είναι στη Λεωφόρο για το φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά απόψε (22:00), ενώ παρότι ήρθε με μόνο μια αποσκευή στην Αθήνα, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του τεχνικού τιμ και θα δηλωθεί στην UEFA για τα ματς με τη Ντνίπρο.

Πηγή: www.sport-fm.gr