Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 12:11

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση

Προτεραιότητα στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας έχουν δώσει οι άνθρωποι της Καλαμάτας αυτή την περίοδο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες μεταγραφικές κινήσεις.

Ηδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις, καθώς έχουν αποκτηθεί οι Τζερόνιμο Μπαράλες, Γιώργος Βαλεριάνος, Στέργιος Δημόπουλος και Χουάν Κατάλντι.

Τα μεταγραφικά όσο και κάποιες ανανεώσεις που εκκρεμούν αναμένεται να προχωρήσουν με την επιστροφή του προπονητή Περικλή Αμανατίδη στην Καλαμάτα.
Αυτή την περίοδο ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με το γενικό αρχηγό Αντώνης Μαυρέας και συνεχίζουν τις επαφές με διάφορους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ώστε σύντομα να κλείσει το θέμα της ενίσχυσης.

Στολή από τη “Robe di Kappa”

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τη “Nike”, η Καλαμάτα αλλάζει εταιρεία ένδυσης όχι μόνο για τις εμφανίσεις της σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, αλλά και του αθλητικού υλικού. Φέτος τη Μεσσηνιακή ΠΑΕ θα ντύσει η Ιταλική εταιρεία “Robe di Kappa”, που είναι ο νέος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ομάδας.