Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 10:58

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Εφτασε τις έξι μεταγραφές με Ραπόζο και Ζαβάλα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Εφτασε τις έξι μεταγραφές με Ραπόζο και Ζαβάλα

Διήμερο μεταγραφικής ενίσχυσης ήταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την “Μαύρη Θύελλα”…

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, φτάνοντας έτσι τα έξι αποκτήματα στο μεταγραφικό παζάρι.
Συγκεκριμένα απέκτησε αρχικά τον Πορτογάλο 27χρονο δεξιοπόδαρο αμυντικό Σέλσο Ραπόζο και τον Μεξικανό αριστερό εξτρέμ Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του.
Η ανακοίνωση για το Ραπόζο είναι η εξής:
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού οπισθοφύλακα Σέλσο Ραπόζο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.
Είναι 27 ετών (3-4-96) και έχει ύψος 1.80. Αποκτήθηκε σαν ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Σόφιας, ομάδα Α κατηγορίας στην Βουλγαρία, στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια 65 φορές πετυχαίνοντας 4 γκολ, ενώ είχε και 8 ασίστ.
Προηγούμενες ομάδες του από το 2018 και μετά, Πραιένσε και Κόβι Πιεντάντε στην Πορτογαλία και στην Ισλανδική Βέστρι!
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ”.

Η δεύτερη χρονικά μεταγραφή, αυτή του Ζαβάλα έγινε γνωστή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα ο οποίος υπέγραψε για 2 χρόνια.
Είναι 31 ετών (26-3-92) αριστεροπόδαρος εξτρέμ, βραχύσωμος (1.65 ύψος), που τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην Σελάγια, Β’ κατηγορία Μεξικό, με 43 συμμετοχές και 7 γκολ.
Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μοντερέι και οι τελευταίες ομάδες του ήταν το 2018 η Κερετάρο, το 2019 η Βενάδος και την διετία 2020-22 η Μορέλια.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα με τα γκολ και τις ασίστ του να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ”.
Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα έφτασε τις έξι μεταγραφές στο θερινό παζάρι, μιας και είχαν προηγηθεί οι Τζερόνιμο Μπαράλες, Γιώργος Βαλεριάνος, Στέργιος Δημόπουλος και Χουάν Κατάλντι.
Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν για την “Μαύρη Θύελλα” σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει θέσει ο νέος προπονητής Περικλής Αμανατίδης και με γνώμονα πως αποκλειστικός στόχος της ομάδας τη νέα σεζόν είναι η άνοδος στη Super League.