Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 12:16

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Με Λίτσα στο τιμόνι για 4η σερί χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Με Λίτσα στο τιμόνι για 4η σερί χρονιά

Με τον Δημήτρη Λίτσα στο τιμόνι θα πορευτεί ο Τέλλος Αγρας και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο 42χρονος προπονητής συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Γαργαλιάνων για 4η σερί χρονιά, μιας και δεν άργησε να δώσει τα χέρια με την νέα διοίκηση που προέκυψε.
Ο προγραμματισμένος για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει να απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό σε παιδιά από την ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων, ενώ για μια ακόμη χρονιά υπάρχουν παιδιά που θα ανέβουν από την παιδική στην ανδρική ομάδα.

Ανανέωσε ο Διονυσόπουλος

Οσον αφορά το ρόστερ ο φιλιατρινός επιθετικόςΛυμπέρης Διονυσόπουλος συμφώνησε και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Τέλλου Αγρα και τη νέα σεζόν. Στον αντίποδα αποχώρησαν από την ομάδα των Γαργαλιάνων οι Τάσος και Θοδωρής Τσόπελας, Φώτης Ζόμπολος και Στάθης Κωνσταντόπουλος.
Εκκρεμότητα υπάρχει και με άλλους παίκτες από το περσινό ρόστερ, ενώ θα γίνουν και ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις, με προτεραιότητα να δίνεται στην ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου

Οσον αφορά τα διοικητικά στις αρχές της εβδομάδας εκλέχθηκε νέο 11μελες διοικητικό συμβούλιο στον Τέλλο Αγρα, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να συνεχίζει στη θέση του προέδρου.
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου συμβουλίου:
Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόεδρος, Γιώργος Παπαχριστοφίλου Α’ αντιπρόεδρος, Γιώργος Λαμπούσης Β’ αντιπρόεδρος, Γιώργος Κόσσυφας γενικός γραμματέας, Δημήτρης Βελησσάρης ειδικός γραμματέας, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος ταμίας, Διονύσης Κυριαζόπουλος Α’ γενικός αρχηγός, Βασίλης Καραχούντρης Β’ γενικός αρχηγός, Δημήτρης Ανδρώνης Α’ υπεύθυνος ακαδημιών, Γιώργος Κυριαζόπουλος Β’ υπεύθυνος ακαδημιών, Γιώργος Πρεβεζάνος μέλος, Ιωάννης Λαμπίρης μέλος.