Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 16:18

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Τυπική διαδικασία τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Τυπική διαδικασία τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” με τη διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής.

Τα παιχνίδια θα έχουν περισσότερο τυπική διαδικασία από τη στιγμή, που ο τίτλος έχει κριθεί από τις προηγούμενες αγωνιστικές. Η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, από τις προηγούμενες αγωνιστικές έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά και μάλιστα στη δεύτερη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Η χρονιά για τη No name ήταν η καλύτερη μιας και πριν τρεις εβδομάδες είχε κατακτήσει και το κύπελλο και γίνεται η μοναδική ομάδα που έχει πάρει και τους δύο τίτλους.
Η 13η αγωνιστική ξεκινάει σήμερα με δύο παιχνίδια και από ένα αύριο, την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δευτέρα 17/7
Μπαρτσελιώμα – Estrada, 7 μ.μ.
Γυψοσύνθεση Ντάσης - Old School, 9 μ.μ.

Τρίτη 18/7
No Pasaran – Μηχανικοί/Επαγγελματίες, 9 μ.μ.

Τετάρτη 19/7
Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος – ΚΤΕΛ, 7 μ.μ.

Πέμπτη 20/7
Ενωση Λογιστών – Tuba Libre, 9 μ.μ.
Ρεπό: No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ

Η 12η αγωνιστική

Μια νίκη και μία ισοπαλία είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα για τη 12η αγωνιστική. Την Τετάρτη το βράδυ το ΚΤΕΛ επιβλήθηκε με 7-4 της Ενωσης Λογιστών, ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς Old School – Μπαρτσελιώμα.
Η εικόνα στα δύο παιχνίδια είναι η ακόλουθη:

ΚΤΕΛ – ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ 7-4

Με πρωταγωνιστές τους Νίκο Εμμανουήλ και Δημήτρη Σκαφιδά που σημείωσαν τα 6 από τα 7 τέρματα της ομάδας τους, το ΚΤΕΛ κέρδισε με 7-4 τους Λογιστές.
Σε διάστημα 10 λεπτών ο Εμμανουήλ έκανε χατ-τρικ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη. Στο 7’ και στο 10’ με ισάριθμα σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 16’ με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (ψηλά) και “έγραψε” το 3-0. Στο 19’ ο Σκαφιδάς με ατομική προσπάθεια και συρτό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 4-0. Στο 30’ ο με ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά τροφοδότησε τον Σκαφιδά, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Δύο λεπτά μετά ο Σταθούλης με μακρινό σουτ, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου μείωσε σε 5-1. Στο 56’ σε σέντρα του Σταθούλη, ο Δαμουράς με κοντινό πλασέ μείωσε σε 5-2. Στο 63’ ο Σταθούλης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 5-3 μειώνοντας ακόμη περισσότερο το σκορ. Στο 73’ ο Καλογερόπουλος με ωραίο σε εκτέλεση σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Σπάλα και πέτυχε το 6-3. Δύο λεπτά μετά από πάσα του Καλογερόπουλου, ο Εμμανουήλ είδε εκτός εστίας τον Σπάλα και με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 7-3. Στο 79’ ο Κ. Δαβίλλας εκτέλεσε κόρνερ με πάσα στον Μπένο, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι πριν λίγα λεπτά, με φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 7-4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τον Τσοπανάκη και την Μ. Πλακογιάννη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Δ. Ηλιακόπουλος, Β. Κοντέας
ΚΤΕΛ: Καμπουγέρης, Αθανασόπουλος, Δ. Ηλιακόπουλος (41’ Σκαρτσίλης), Κ. Στασινόπουλος, Μπόρα, Σταματόπουλος, Γ. Στασινόπουλος, Καράμπελας, Σκαφιδάς, Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος.
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Σπάλας, Ηλ. Κοντέας, Φαράντος, Σταθούλης, Σταυρόπουλος, Απ. Δαβίλλας (76’ Μπένος), Λαγός, Τσόλκας, Κ. Δαβίλλας, Β. Κοντέας, Δαμουράς.

OLD SCHOOL – ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 0-0

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελειώσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Old School και Μπαρτσελιώμα με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική.
Οι παίκτες των δύο ομάδες δημιούργησε λίγες φάσεις μπροστά στις εστίες των Γιαννακόπουλου και Κότση, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Οι δύο τερματοφύλακες όταν χρειάστηκε επενέβησαν σωστά και κράτησαν το μηδέν.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λουκάς με βοηθούς διαιτητές τους Θεοδωρίδη, Ε. Κορομηλά.
OLD SCHOOL: Γιαννακόπουλος, Δελής, Κυριόπουλος, Κουφόγιωργας, Γυφτέας, Σταυρόπουλος, Φράγκος, Δημητρίου, Αποστόλου.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Γεωργακόπουλος, Μουράτι, Τσούκλερης, Γεωργομήτρος, Σταθακόπουλος, Γκράσσης, Χριστιάς, Τριαντόπουλος, Λιάππης, Τζανετάκος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(12η αγωνιστική)
Μηχανικοί– No name(χ.α.) 0-3
Ουρανοκατέβατοι – No Pasaran(χ.α.) 0-3
Old School – Μπαρτσελιώμα 0-0
Tuba Libre - Route 66 3-2
Υαλοτεχνική – Γυψοσύνθεση(χ.α.) 3-0
ΚΤΕΛ – Ενωση Λογιστών 7-4
Ρεπό: Estrada

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 12 αγώνες)
1. No name 46-7 36
2. Tuba Libre 39-15 30
3. ΚΤΕΛ 43-19 25
4. Route 66 37-13 24
5. Μηχανικοί 36-23 22
6. Υαλοτεχνική 25-31 15
7. Estrada 24-22 12
8. Old School 20-24 11
9. Γυψοσύνθεση 18-23 11
10. Ουρανοκατέβατοι 17-31 11
11. No Pasaran 16-53 6
12. Μπαρτσελιώμα 12-29 4
13. Ενωση Λογιστών 19-55 1
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Μπαρτσελιώμα, Γυψοσύνθεση Ντάσης, ΚΤΕΛ, Tuba Libre, Ουρανοκατέβατοι, Μηχανικοί/Επαγγελματίες, No Pasaran, Route 66/Μάμρα, Ενωση Λογιστών, Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, Old School, Estrada

Οι σκόρερ

Αλλαγή στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ είχαμε μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής, καθώς ο Δημήτρης Σκαφιδάς (ΚΤΕΛ) πέρασε στην πρώτη θέση με 12 γκολ με τα δύο που σημείωσε στη νίκη της ομάδας του, επί της Ενωσης Λογιστών με 7-4.
Στη δεύτερη θέση με 10 γκολ ανέβηκε ο Νίκος Εμμανουήλ (ΚΤΕΛ), με τα 4 που σημείωσε στο ματς με τους Λογιστές. Ο Εμμανουήλ μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τους Γιάννη Χελά (No name), Αλέξανδρο Χόχολη (Estrada) και Γιάννη Τοντέρικα (Μηχανικοί).
Στην 4η θέση με 8 γκολ ανέβηκαν οι Αντώνης Χριστόπουλος και Στέλιος Σπανός (Tuba Libre), με τα τρία γκολ (ένα ο πρώτος, δύο ο δεύτερος), που σημείωσαν στη νίκη της ομάδας τους στο ντέρμπι με τη Route 66/Μάμρα.
Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ και τα γκολ που έχουν σημειώσει είναι οι:

12: Σκαφιδάς (ΚΤΕΛ)
10 γκολ: Χόχολης (Estrada), Εμμανουήλ (ΚΤΕΛ), Ι. Τοντέρικα (Μηχανικοί), Χελάς (No name).

9 γκολ: Τρικουράκης (Route 66).

8 γκολ: Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Γυφτέας (No name), Λακριντής, Αντ. Χριστόπουλος, Σπανός (Tuba Libre).

6 γκολ: Λύρας (Estrada), Γ. Στασινόπουλος (ΚΤΕΛ), Δωδέκατος (No name), Αρ. Ηλιόπουλος (Υαλοτεχνική).

5 γκολ: Μπόρα (ΚΤΕΛ), Πανταζής (No name), Γεωργιόπουλος (Route 66), Μητρόπουλος, Μουράτι (Υαλοτεχνική).

4 γκολ: Τσαναλίας, Λιανός (Γυψοσύνθεση), Ζαραφέτας, Σωτηράκος (Μηχανικοί), Μούγιος (No pasaran), Δημητρίου, Μπούνας (Old School).

3 γκολ: Μαργιόλης (Estrada), Δεμπεγιώτης, Βασιλόπουλος (Μηχανικοί), Πολυμενέας (Old School), Χιώτης, Καλλιγιάννης (Ουρανοκατέβατοι), Σεριάτος, Σερούρ (Route 66).

2 γκολ: Λιάβαρης, Φουρναράκος, Ζέππος (Γυψοσύνθεση), Λαγός, Β. Κοντέας (Ενωση Λογιστών), Καράμπελας, Θ. Ηλιακόπουλος (ΚΤΕΛ), Κοζομπόλης, Φλ. Τοντέρικα (Μηχανικοί), Ζαφειρίου, Τζανετάκος, Τριαντόπουλος, Ψυχάρης (Μπαρτσελιώμα), Αραποστάθης, Σπυρόπουλος, Θεοδωρόπουλος (No name), Φράγκος, Γυφτέας (Old School), Δωδέκατος, Στριλιγκάς (Ουρανοκατέβατοι), Νιάρχος, Γεωργουλέας, Ρηγόπουλος, Ανδρώνης, Αργυρόπουλος (Route 66), Τζουμάκης, Μουλαβασίλης (Tuba Libre), Πιτσιλής (Υαλοτεχνική).

1 γκολ: Πατσόπουλος, Δ. Χανδρινός (Γυψοσύνθεση), Σπάλας (Ενωση Λογιστών), Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Τράντας, Μπούρας, Χριστόπουλος (Estrada), Ζαγαρέλος, Αθανασόπουλος, Κ. Στασινόπουλος, Δ. Ηλιακόπουλος, Καλογερόπουλος (ΚΤΕΛ), Φωτεινάκης, Κουρεντζής, Μπαχράμης, Κουπούζος, Κεράνης (Μηχανικοί), Γκράσσης, Σταθακόπουλος, Γεωργομήτρος (Μπαρτσελιώμα), Ασημακόπουλος, Κοψαχείλης, Κοτσίλας (No name), Γιακουμής, Σιψάς, Θεοδωρακόπουλος, Αναστασόπουλος, Χαλκιάς, Κακάρογλου, Καπετανάκης (No pasaran), Ξυλάς, Παπαδέας, Κυριόπουλος (Old School), Γερομαρκάκης, Δημητρέας, Παπαγεωργίου, Κιοσσές, Πολίμος, Τσάνης, Ζουριδάκης (Ουρανοκατέβατοι), Αντωνόπουλος, Μαργέλης, Γερμάνης, Μέγγος (Route 66), Μπακέας, Κουμούτσος, Παπαδάτος, Σπυρόπουλος (Tuba Libre), Κομπότης, Πιτσιλής, Τσιγάρος (Υαλοτεχνική).

Αυτογκόλ: Ισούφι (Γυψοσύνθεση), Νίκου, Κακάρογλου (No Pasaran), Δαβίλας (Ουρανοκατέβατοι), Γεωργουλέας, Αντωνόπουλος (Route 66).